Pladevalser

En pladevalse, også kendt som en vals eller pladevalsemaskine, er et værktøj, der bruges til at forme eller bøje metalplader eller plader. Det er en maskine, der anvendes inden for metalbearbejdning og pladebearbejdning til at skabe buede eller valsete former i metalarkene. En pladevalse består typisk af tre valser: en øverste rulle, en nedre rulle og en justerbar sidevalse. Metalpladen føres gennem mellemrummet mellem valserne og presses eller valses for at ændre dens form.

Stig Bindner Værktøjsmaskiner ApS – Tlf.: +45 24408770


Leverandører af og viden om Pladevalser:


AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Tlf.: 98 15 80 22
E-mail: info@aag.world

web

Kompetencer: Teknisk gummi, gummidug og plader, pakninger, måtter, profiler og tætningslister, vibrationsdæmpning, plast og skum, støbte emner, gulve og underlag, staldprodukter, lim og klæb, afskærmning, beskyttelse, vulkanisering, fendere, industrislanger

Læs mere om AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S


Böttcher Teknisk Gummi A/S

Norgesvej 6
8700 Horsens
Tlf.: 76 26 93 77
E-mail: jas@boettcher-systems.com

www.tekniskgummi.dk

Kompetencer: Tekniske løsninger indenfor gummi og PU belægninger af valser til alle industrielle formål. Gummiduge, lakduge, afvasker produkter, fugtevand, mm til den grafiske branche

Læs mere om Böttcher Teknisk Gummi A/S


RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Tlf.: 97 82 20 33

web

Kompetencer: Gummi, Teknisk Gummi, Bælge, Valser, Gribere, Manchetter, Kompensatorer, Sugekopper, Sugemåtter, Plastemner, OEM-komponenter, Sliddele, Indvendig/udvendig, Fladpakninger, Formstøbt Pakninger, O-Ringe, Opbygget Pakninger, Lugepakninger, Membraner, Pakningssnor, Profiler, Tætningslister (Butyl), Vibrationsdæmpning, Dæmpere, EPDM gummi, Cellegummi, Moosgummi, Neopren, NR/SBR, Naturgummi, Nitril, Silikone, Svampegummi, PUR og PVC, Fendere, Teknisk Plast, PE-HD, POM, Teflon (PTFE), Nylon (PA), Bændelgardiner, Gummimåtter, Lime, Polyuretanbelægninger, Formstøbning, Formstøbt gummi

Læs mere om RG Rom Gummi A/S


Stig Bindner Værktøjsmaskiner ApS

Avedøreholmen 62-64
2650 Hvidovre
Tlf.: +45 24408770
E-mail: info@sbm.dk

www.sbm.dk

Kompetencer: Værktøjsmaskiner, CNC Værktøjsmaskiner, Automatdrejebænke, Boremaskiner, Båndslibere, CNC Bearbejdningscentre, CNC Fræsemaskiner, CNC Drejebænke, CNC Maskiner, CNC Rørbukkemaskiner, Drejeborde, Drejebænke, Fleroperationsmaskiner, Fræsere, Højhastighedsmaskiner, Kantbukkere, Kantpresser, Pladevalser, Planslibemaskiner, Rundborde, Rundslibemaskiner, Rørbukkemaskiner, Save, Skæremaskiner, Stangautomater, Stangfremføringsmagasiner, Svejsemaskiner

Læs mere om Stig Bindner Værktøjsmaskiner ApS


Mere viden om Pladevalser:

Pladevalser er normalt mekaniske eller hydrauliske og kan styres manuelt eller automatisk. De kan have forskellige kapaciteter og størrelser, der passer til forskellige tykkelser og bredder af metalplader.

Når en metalplade fodres gennem en pladevalse, kan den bukkes til forskellige former, såsom cirkulære eller koniske profiler, rør eller cylindre med en bestemt diameter, eller valsete buer og kanter.

Pladevalser er værdifulde værktøjer inden for mange industrier, herunder konstruktion, maskinteknik, skibsbygning og metalbearbejdningsvirksomheder. De giver mulighed for præcis og effektiv formning af metalplader til specifikke krav og design. Det er dog vigtigt at følge sikkerhedsforanstaltningerne, når man bruger en pladevalse, da der kan være risici ved arbejde med tunge materialer og bevægelige maskindele.


Robert Petersen Værktøjsmaskiner – Lager opdateret
4 valset pladevalse, hydr.

Lagernr. 8461
Fabrikat: DAVI

Type: MCB 2535/S

 • Max. pladelængde 2500 mm
 • Max. pladetykkelse 28 mm
 • Max. forbuk 25 mm
 • Antal valser 4 Stk
 • Overvalse Ø 350 mm
 • Undervalse Ø 330 mm
 • Hovedmotor effekt 30 HK

Årgang 2009

Udrustet med:

 • Digital
 • Forbuk hydraulisk
 • Top support 4.000 mm
 • Sidestøtter
 • Ekstra overvalse
 • Konusbukkeanordning
 • Hydraulisk klapleje

se mere her


Kapema A/S i Thisted har overtaget eksklusiv repræsentationen af DAVI valser.
DAVI-Promau er den største og mest kendte producent i verden af pladevalser og automatiske valsesystemer. DAVI er førende indenfor forskning, udvikling og innovation, hvilket bl.a. betyder at virksomheden har en række patenter på deres unikke teknologi.
Alle maskiner bliver fremstillet i Italien og gennemgår en meget omfattende kvalitetstest før levering. DAVI er gennem årene det mest solgte produkt indenfor valser til fremstilling af tunge trykbeholdere, kedler og som leverandør til energisektoren ( olie, gas og nukleare ). Produktionen omfatter bl.a. maskiner til bearbejdning af pladetykkelser mellem 40 - 50 mm op til 400 mm. DAVI er uden sammenligning pioner indenfor produktion af tårne til vindmølleindustrien. DAVI er valgt som eksklusivleverandør til NASA rumfartsorganisationen. Vi er glade for det nye samarbejde med DAVI og specielt er vi glade for at DAVI har henvendt sig til os for at foreslå et samarbejde udtaler Peter Mortensen, direktør i Kapema. Det er udtryk for en stor tillid til Kapema og det koncept vi står for. Vi har allerede fået den første ordre i hus på en DAVI valse og har en del tilbud ude, som vi arbejder med i disse uger. Det nye samarbejde er igen et skridt i retningen af at Kapema vil fokusere på højkvalitetsprodukter, fremstillet i Europa.

Cookie-indstillinger