Kantpresseværktøj

Kantpresseværktøj refererer til de forskellige værktøjer og tilbehør, der anvendes sammen med en kantpresse eller bøjepresser til at udføre specifikke bøjningsoperationer på metalplader. Disse værktøjer er designet til at forme og bøje metalplader i forskellige vinkler, kurver og former i overensstemmelse med de specifikke behov og krav i produktionen.

Leverandører af og viden om Kantpresseværktøj:

3K Værktøj A/S

Meteorvej 6
DK-8700 Horsens
Tlf.: 75 62 41 44
E-mail: info@3ktools.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Lars Broe Rustfri stål A/S

Herluf Trolles Vej 20
5220 Odense SØ
Tlf.:63 15 09 09
Email: larsbroe@larsbroe.dk

www.larsbroe.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

RUSTEK A/S

Bjørnevej 3
7800 Skive
Tlf: 9683 7131
E-mail: rene@rustek.dk

www.rustek.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Scherers Elektro ApS

Valhøjs Alle 171
2610 Rødovre
Tlf.: 44 84 37 38
E-mail: steffen@scel.dk

www.scherers-elektro.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Tyrolit A/S

Herstedøstervej 21, 2.sal
2600 Glostrup
Tlf.: 43 55 74 00
E-mail: order-dk@tyrolit.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Kantpresseværktøj:

Kantpresseværktøjer inkluderer normalt følgende:

  1. Værktøjsbjælke: Det er den primære del af kantpresseværktøjet, som påvirker bøjningen på metalpladen. Værktøjsbjælken er formet og dimensioneret efter den ønskede bøjningsprofil, og den fastgøres til rammen af kantpressen.
  2. Værktøjsbukke: Disse er individuelle dele eller segmenter, der fastgøres til værktøjsbjælken og bruges til at danne specifikke bøjninger og former. Værktøjsbukke kommer i forskellige størrelser, vinkler og radii for at opnå forskellige bøjningsgeometrier.
  3. Værktøjsstøtte: Det er en flad eller buet overflade, der understøtter metalpladen under bøjningsprocessen og hjælper med at opnå præcise og ensartede bøjninger. Værktøjsstøtten fungerer som en modstøtte til værktøjsbjælken og holder metalpladen i position.
  4. Bakkeværktøj: Bakkeværktøj er særlige værktøjer, der bruges til at danne bøjninger langs kanten af metalplader. De er nyttige til oprettelse af boksformede eller kassedele.
  5. Vinkelmål og stopper: Disse tilbehør bruges til at måle og justere bøjningsvinklen og positionen af metalpladen præcist. De sikrer nøjagtige gentagne bøjninger og konsistens i produktionen.

Kantpresseværktøjer er tilgængelige i forskellige former og størrelser afhængigt af den specifikke applikation og kravene til bøjningsoperationer. De kan tilpasses og udskiftes i henhold til de ønskede bøjningsgeometrier og designbehov i metalbearbejdningen.

Cookie-indstillinger