Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler findes i alle former, størrelser og materialer, så det er kun fantasien der sætter grænser, når man skal indrette badeværelset med et flot, nyt og funktionelt møbel

Leverandører af og viden om Badeværelsesmøbler:


KiiltoClean A/S

Frederik Plums Vej 2
5610 Assens
Tlf.: 64 71 21 12
E-mail: info.dk@kiilto.com

web

Kompetencer: Desinfektion, Hånddesinfektion, Overfladedesinfektion, Håndrens, Håndhygiejne, Hygiejneløsninger, Dispensere til sæbe og desinfektion, Hudpleje, Rengøringsmidler, Grøn rengøring, Bæredygtig rengøring, Køkkenhygiejne, Professionel rengøring

Læs mere om KiiltoClean A/S


Tork®

Gydevang 33
3450 Allerød
Tlf: +45 48 16 82 44
e-mail: tork.dk@essity.com

www.tork.dk

Kompetencer: Dispensere til toiletpapir, dispensere til håndklædeark, sæbedispensere, toiletpapir, håndklædeark, sæbe, affalds- og hygiejnebeholdere, hånddesinficering, Hudpleje, Tork Aftørringspapir, Tork Aftørringsklude, Servietdispenser, Servietter, borddækning

Læs mere om Tork


Unidrain A/S

Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Tlf.: 39 10 10 10
E-mail: info@unidrain.dk

www.unidrain.dk

Kompetencer: Afløbsriste, gulvafløb, boligafløb, designerafløb, udløbshuse, vandlås, VVS-artikler, afløbsrender, afløbsriste, afløbsskåle, linjeafløb, afløbssystemer, lineære afløb, badeværelsestilbehør

Læs mere om Unidrain A/S


Pure Solution – Ny arkitekttegnet badrumsserie – fra Proox
Hvis du gerne vil have et badrum og et toilet på din arbejdsplads der skiller sig ud fra mængden så er denne serie uden tvivl det rigtige valg.

Serien indeholder alt hvad du skal bruge til dig profesionelle badrum og toilet. Såsom håndtørrere, dispensere, kroge m.m.

Badrumsserien fra Proox findes i både sort, hvid og rustfri stål. Derudover kan vi også skaffe den i messing eller kobber.

Kvaliteten er naturligvis helt i top og der er virkelig kælet for designet.

Se mere ved at klikke herunder –

https://puresolution.dk/badrumsinventar-proox-arkitekttegnet-62/

Eller ring eller skriv på info@PureSolution.dk – tlf. +45 26164564


Unidrain – International prisregn over Reframe Collection
For anden gang på få måneder anerkender en international dommerkomité Unidrains Reframe Collection med en ikonisk designpris. Denne gang høster serien hæder i form af en iF Design Award

Designvirksomheden Unidrains nye tilbehørsserie til badeværelset, Reframe Collection, bliver kort tid efter lanceringen bemærket gentagne gange på den udenlandske designscene.

Inden årsskiftet blev seriens sæbehylde med tilhørende bruseskraber tildelt den prestigefyldte Good Design Award. Nu høster hylden endnu en gang international hæder med tildelingen af en iF Design Award i kategorien bathroom.

Intelligent design går internationalt
Bag prisen står den tyske designorganisation IF International Forum Design GmbH, som er verdens ældste af sin slags. Prisen tildeles af en jury bestående af 63 uafhængige eksperter fra hele verden. I alt har 6.400 produkter på tværs af 54 lande været indstillet til prisen.

- Modtagelsen af iF Design prisen er en anerkendelse og et kvalitetsstempel uden lige. At det er seriens anden internationale designpris på så kort tid viser, at vi har ramt plet med et verdensomspændende intelligent design.

Det er vi meget stolte af, siger Birgitte Arendsdorf Olsen, Unidrains marketingchef.

Ud over sæbehylden med den integrerede bruseskraber består Reframe Collection af en række tilbehørsprodukter til badeværelset, som kombinerer æstetik og funktionalitet og bringer personlighed ind i badeværelset. Serien fås i en række forskellige overfladefarver


Endnu mere infotainment om bad og køkken
Man kan nu gratis downloade version 2.0 af Hansgrohes katalog-app til iPad i iTunes. Med appen kan man virtuelt gå på oplevelse i armatur- og bruserspecialisten Hansgrohes inspirerende verden, og den nye version er udvidet med masser af produktnyheder til bad og køkken

Endnu mere infotainment om bad og køkken
Ny version af Hansgrohes iPad katalog er udvidet med talrige produktnyheder og er blevet endnu mere interaktiv

Man kan nu gratis downloade version 2.0 af Hansgrohes katalog-app til iPad i iTunes. Med appen kan man virtuelt gå på oplevelse i armatur- og bruserspecialisten Hansgrohes inspirerende verden, og den nye version er udvidet med masser af produktnyheder til bad og køkken. Samtidig fungerer appen nu endnu mere interaktivt, så brugerne ved hjælp af legende funktioner bringes helt tæt på Hansgrohes baddesign og betjeningskoncepter. Denne blanding af information og underholdning er blevet vel modtaget: Indtil videre er appen blevet downloadet over 16.000 gange.

Select - kan nu opleves interaktivt
"Efter fokus på ComfortZone i version 1.0 fokuserer vi nu på at lade vores kunder opleve budskabet 'Select - din brusefornøjelse'," fortæller Lars Jessen, marketing- og kommunikationschef hos Hansgrohe Danmark. Han refererer til Hansgrohes nye Select-teknologi, som gør det muligt at styre vandet i bruseren med et tryk på en knap. Det intuitive betjeningskoncept kan man nu også opleve på sin iPad, så når man trykker på en knap på skærmen, skifter man til en anden stråletype på den virtuelle bruser eller lærer noget nyt om Select. Select hånd- og hovedbruserne og termostaterne bliver præsenteret enkeltvis og med interaktive knapper. Derudover kan man få en forsmag på de kommende nyheder til køkkenet, bl.a. de nye Metris køkkenarmaturer, der med deres komfort og design gør arbejdet i køkkenet til en leg.

Fremtidens badplanlægning
For at danne sig et overblik over Hansgrohes sortiment, kan kunder og fagmænd som altid bladre i det trykte eller online katalog. Der er det dog svært at forestille sig, hvordan yndlingsprodukterne ville se ud hjemme på badeværelset, men det gør iPad-versionen muligt. "Appen er især smart på grund af fotofunktionen," siger Lars Jessen. "Med den kan ethvert produkt sættes ind i det rum, man lige befinder sig i. På den måde kan man se alle appens 160 produkter i det miljø, hvor de ville blive monteret." Billederne af Hansgrohes produkter sat ind på badeværelset derhjemme kan i øvrigt gemmes, udskrives, sendes via e-mail eller deles online.

Huskeseddel, sociale medier og forhandlersøgning
I Hansgrohes iPad katalog kan man gemme sine favoritprodukter på en huskeseddel, så de er lette at finde igen senere, eller man kan dele dem på Facebook og via e-mail. Med den integrerede forhandlersøgning finder appen ved hjælp af GPS de nærmeste VVS-forhandlere, -udstillinger og -installatører. Og i appen findes også information om firmaet Hansgrohe, om vigtige designpriser eller om internationale projekter, hvor Hansgrohes funktionelle designprodukter er blevet brugt. Hansgrohes iPad katalog version 2.0 er på dansk og 12 andre sprog og kan downloades gratis i iTunes på http://itunes.com/app/hansgrohecatalog.