Geberit On Tour – kom og besøg det kørende showroom

Kom til en inspirerende dag, når Geberit besøger din Lemvigh-Müller-butik med sit kørende showroom. Oplev Geberits installationssystemer, vær med i konkurrencer og spis med, når der serveres morgenmad og frokost!

Produktsortimentet er med ombord

Geberits kørende showroom er fire meter langt og to meter bredt og turnerer med næsten hele produktsortimentet. Du kan derfor opleve og afprøve sanitetsløsninger og se de seneste produktnyheder. Både dét, som er foran og bag væggen. Samtidig kan du få personlig rådgivning af Geberits tekniske salgskonsulenter.

Program for dagen07.30 – Lastbilen åbner og Geberit byder på morgenmad
08.00 – Oplev Geberits produkter og deltag i konkurrencer
11.30 – Kom forbi og få frokost
14.00 -Tak for i dag

Se hvilken butik nær dig On Tour bilen stopper ved

 Prøv selv kræfter med forsyningssystemer

I det kørende showroom kan du prøve kræfter med at samle det helt nye forsyningssystem, Geberit FlowFit, der er designet til at være let at installere. Du kan også se, høre mere om og få demonstreret de nyeste produkter inden for toiletter, betjeningsplader, håndvaske og badeværelsesmøbler.

Hjælp din kunder med at vælge det rigtige

I dag skal du ikke bare være installatør. Kunderne forventer også, at du kan hjælpe og rådgive, når de skal vælge de rigtige løsninger til netop deres badeværelse. De ønsker tidssvarende design, der ikke går på kompromis med innovative funktioner. Derfor er det vigtigt for dig at kende de forskellige sanitetsløsninger, der er på markedet. Heriblandt installationssystemer til installationsvægge, som mange vælger, når de indretter nyt badeværelse.

Find leverandører af badeværelsesmøbler her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger