Muffer

Muffer - af muffe typer kan nævnes forkromet spidsmuffe, galvaniseret vinkelmuffe, slutmuffe, kloakdobbeltmuffe, messing muffe, skydemuffe, samlemuffe og ventilationsmuffe med mere

Leverandører af og viden om Muffer:


BRUGG Denmark A/S

Erritsø Møllebanke 35
7000 Fredericia
Tlf.: +45 7020 4955
E-mail: info.bpdk@brugg.com

www.bruggpipes.com

Kompetencer: Fjernvarmerør, Gevindfittings, Lækagesporinger, Lækagesøgninger, Messing fittings, Muffer, Præisolerede rør, Rørsystemer

Læs mere om BRUGG Denmark A/S


MERLETT Danmark

Fabriksvangen 15
3550 Slangerup
Telf.: 48 10 33 00
E-mail: salg@merlett.dk

www.merlett.dk

Kompetencer: PVC slanger, PU slanger, PUR slanger, PE slanger, Gummislanger, Silikoneslanger, Neoprenslanger, Spiralslanger, Vandslanger, Klare slanger, Armeret slange, Fiskeslanger, Industrislanger, Kemislanger, Fødevareslanger, Støvsugerslanger, Olieslanger, Hydraulikslanger, Sugeslanger, Vakuumslanger, Ventilationsslanger, Luftslanger, Trykslanger, Kølerslanger, Afløbsslanger, Armorvin, Luisiana, Shark, Arizona, Superflex, Vacupress, Oregon, Ragno, Jamaica, Cristallo, Spiralina, Spændebånd, Koblinger, Muffer

Læs mere om MERLETT Danmark


Radiflex ApS

Møllehaven 18
4040 Jyllinge
Tlf.: +45 46 73 00 55
E-mail: contact@radiflex.dk

www.radiflex.dk

Kompetencer: Dansk producent af krympeflex, Krympeslanger, krympemuffesæt, Krympeflex i Miniboks, kold krymp, Ende muffer, Wrap around, Flet strømper, Teflon slanger, PVC slanger, Medicinske slanger, Profiler, Konnektorer, Limtape, Kabelstrips, Klip og Opmærkning

Læs mere om Radiflex ApS


Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Kompetencer: Alarmanlæg, Antenneanlæg, Batterier, Belysning, El - og elforsynings produkter, El anlæg, El- og styretavler, El-installation, Elektriske isolationssystemer, Elektromotorer, Generatorer, Elektronikmontage, Elektronikudvikling, Elforsyningsprodukter, Energibesparelser, Energiprojekter, Energisektor - service og vedligehold, EX-udstyr, Flugtvejsarmaturer, Frekvensomformere, Installationsmateriel, Invertere, Ladere, Omformere, strømforsyninger, Kabel- og rørgennemføringer, Kabelrør, Kabelskabe, Kabinetter, Kabler, Koblingskabe, Luftledningsmateriel, Målere, måleinstrumenter, Montage, Muffer, Projektering af energianlæg, Relæer, Samtaleanlæg, Sikkerhedsbelysning, Sikringer, Styringer, Teknisk dokumentation, Tele og svagstrøm, Transformere, Transformerstationer

Læs mere om Schneider Electric Danmark A/S


Techflex Danmark


Marielundvej 45 B
2730 Herlev
Tlf.: 70 22 38 11
E-mail: info@techflex.dk

www.techflex.dk

Kompetencer: Kabelstrømper, Kabelbeskyttelse, Krympeflex, Opmærkning, Kabelbindere, Kabelsokker, Krympemuffer, Krymperør, Krympeslanger, Teflon slanger, Flet strømper, Medicinske slanger, Velcro stropper, Velcro bånd, Krympeflex med skærm, Kabel organisering, Aramid strømpe, Skærm strømpe, Kabelstrømpe med skærm, Stål strømper, Kobber strømper, Anti-statisk strømpe, Fortinnet kobber strømpe, Brandsikre strømper, Glasfiber strømper, Reflekterende strømper, Elektrisk isolering, Akryl strømper, Vinyl strømper, Silicone strømper, brandhæmmende strømper, varmeknive, varmeskjold

Læs mere om Techflex Danmark


VEIDEC

Mosevangen 102
5330 Munkebo
Tlf.: 86 28 50 00
E-mail: info@veidec.dk

www.veidec.com

Kompetencer: Industri/Special Rengøring, Klæbe & Tætningsmidler, Smøremidler, Overfladebehandling, Elektro, Værktøj, Personlig Pleje, Desinfektion og Tilbehør

Læs mere om VEIDEC


Geberit – Ro i rørene og nem installation med nyt lyddæmpende muffesystem
Geberit byder på gode nyheder til installatører med forkærlighed for muffesystemer og ro i rørene. VVS-producenten fuldender nemlig deres rørsortiment med lanceringen af Silent Pro, der er et helt nyt lyddæmpende afløbssystem med muffesamlinger

Hvis man gerne vil sætte gang i en god diskussion blandt installatører, skal man bare spørge, om afløbsrør skal samles med svejsning eller muffer. Nu er der godt nyt til dem, der foretrækker at arbejde med muffer, da Geberit netop lanceret Silent Pro, som er et lyddæmpende muffesystem.

Geberit har i forvejen det populære fuldsvejste system Silent-db20, men markedet har gennem længere tid efterspurgt samme lyddæmpende system med muffer. Det ønske efterkommer VVS-producenten nu. Med lanceringen af Silent Pro fuldender Geberit deres sortiment inden for lyddæmpende afløb.

”Da Silent Pro er et muffesystem, er det hurtigere og nemmere at montere, end hvis rørene skal svejses sammen. Det nye system har samme lydreducerende egenskaber som Silent-db20, og faktisk har begge systemer det lavest mulige lydniveau, man overhovedet kan opnå i afløbsrør,” siger Nils Overgaard, der er produktchef hos Geberit.

Oplagt til hoteller og sygehuse
Silent Pro er udviklet til etagebyggerier, så beboerne slipper for lyden af naboens toiletbesøg. På den måde kan installatører tilbyde kunderne optimale og fremtidssikrede løsninger i byggeriet. Men den støjreducerende effekt gør også Silent Pro oplagt til sygehuse, hoteller, kontorbyggerier og skoler, hvor brugere, gæster eller patienter færdes tæt.

Geberit løftede sløret for det nye system for første gang på VVS ’17-messen i Odense i april, og det var en stor succes.

”Vi har glædet os til at introducere Silent Pro for markedet, da vi ved, at installatørerne har savnet et system med lige præcis de egenskaber og funktioner. Derfor var vi rigtig glade for at opleve den store interesse på VVS-messen,” forklarer Nils Overgaard.

Foruden Silent Pros særlige lyddæmpende egenskaber, som blandt andet skyldes fremstillingen i mineralforstærket plast, byder systemet også på optimal afløbshydraulik. Det skyldes Geberits unikke swept entry grenrør, der sikrer, at Silent Pro kan håndtere højere belastning end systemer med konventionelle fittings. Afløbsrørene er selvfølgelig testet på Geberits laboratorium inden for byggeteknologi og akustik i Schweiz.

Designet til at dække installatørens behov
Silent Pro er meget andet end lyddæmpende afløbsrør, som giver ro i hjemmet eller på hospitalsstuen. Rør og fittings er udviklet, så de er nemme at montere, hvilket blandt andet kommer til udtryk i detaljer som særlige indrykninger ved 30 graders vinkler, der letter justering af beslagene. Desuden er rørene designet til at sikre et godt greb, og det giver en sikker installation selv på vanskeligt tilgængelige steder.

Sidst men ikke mindst medfører kombinationen af plastrør og tætning med brandmanchetter, at der ikke kan overføres brand mellem to brandceller i systemet, hvilket igen øger systemets sikkerhed.

”Et rørsystem skal ikke kun tilgodese en bygnings beboeres behov for ro og privatliv. Det skal også tilgodese installatørens behov i installationsfasen. Hvis installatøren ikke finder systemet nemt at arbejde med, er den lyddæmpende effekt i og for sig underordnet, og derfor er hver en detalje i Silent Pro gennemtænkt for at matche markedets høje krav til nem og sikker installation,” siger Nils Overgaard.

Fakta om Silent Pro:
- Silent Pros pakninger er fremstillet af EPDM, og de forbliver tætte i årtier
- Geberits unikke swept entry grenrør sikrer, at Silent Pro kan håndtere høje belastninger
- Fremstilling i mineralforstærket plast giver optimal lyddæmpende effekt
- Muffesamlinger samt særlige markeringer af 30 graders vinkler sikrer nem installation
- Silent Pro er tilgængelig på det danske marked fra 1. juli 2017
- Silent Pro er testet på Geberits laboratorium inden for byggeteknologi og akustik i Schweiz


Gavatec – Nye el-muffer skal lette rørarbejdet
Sjællandske Gavatec har store forventninger til en ny serie el-muffer, der for første gang er afprøvet på en forsyningsledning

Over de seneste år har Frederikshavn Forsyning etableret en ny vandledning fra Tolne vest for Frederikshavn til Bunken nord for Ålbæk.

Nu er man gået i gang med en fire km lang strækning fra Bunken til Hulsig, og det bliver med en helt ny elmuffe, skriver fagbladet Jern & Maskinindustrien.

Elmufferne er leveret af Roskilde-virksomheden Gavatec og udviklet af tyrkiske Tega. Peter Nygaard fra Gavatec er ganske spændt på det nordjyske projekt, da det er første gang, mufferne bruges på dansk jord.

”De største forsyningsvirksomheder i Sverige, den såkaldte Club 4, har konstateret, at lækager på PE-ledninger næsten altid skyldes en mekanisk samling eller fejlmonteret elektromuffe. Derfor udskrev de en konkurrence blandt elektromuffe-producenterne om at udvikle en muffe, der kunne minimere montagefejl. Her i landet er det første projekt, og da jeg var oppe og præsentere den for forsyningen i Frederikshavn, var de ikke i tvivl om, at det var den muffe, de skulle bruge”, siger Peter Nygaard.

”Elmuffen er dobbelt så lang som en vanlig muffe og har dobbelt så mange svejsezoner. Efterfølgende kan man trykprøve på de enkelte samlinger, og det kan man gøre, lige så snart svejsningen er afkølet. Det unikke er, at den kan samle afvinklede rør, og man kan trykprøve dem med det samme”, uddyber han.

Dyr fornøjelse

Normalt er entreprenøren nødt til at lægge hele ledningen, inden den kan trykprøves, og det er i sagens natur en dyr fornøjelse, hvis det efterfølgende viser sig, at den har en læk.

”Projektet i Nordjylland er udført som underboringer og så samlet med elektromuffer for hver cirka 300 meter. Ved underboring er det stort set umuligt at få rørender til at ramme lige over for hinanden, men mufferne klarer en afvinkling på op til 9 grader. Samtidig kan ledningen trykprøves i mindre bidder”, siger Peter Nygaard.

Han er ikke i tvivl om, at der er et marked for den nye elmuffe i Danmark.

”Det er en muffe, der er dyrere end almindelige muffer. Brugerne er forsyningsselskaber indenfor vand og spildevand, og de er typisk anvendelige til rør i større dimensioner, som er svære at håndtere. Jeg vil ikke sige, at almindelige muffer ikke kan bruges, men Tegas løsninger giver nogle klare sikkerhedsmæssige fordele”, slutter Peter Nygaard.