Spjæld – ventilation

Spjæld kan bl.a. inddeles i indregulerings spjæld, afspærrings spjæld herunder drifts spjæld, røg spjæld, brand spjæld, overtryks spjæld, regulerings spjæld, jalousi spjæld, plade spjæld, membran spjæld, klap spjæld og skyde spjæld.

Leverandører af og viden om spjæld til ventilation:


ETS NORD - Forhandles af Venti AS

 

Banevænget 3
8362 Hørning
Tlf.: 86 92 22 66
E-mail: info@venti.dk

www.venti.dk

Kompetencer: Gitre, Hætter, Kanalsystemer, Lameller, Luftfiltre, Lyddæmpere, Regulerende Spjæld, Udsugningskanaler, Udsugningssystemer, Ventilationsaggregater, Ventilationskanaler

Læs mere om ETS NORD – Forhandles af Venti AS


Flamkontroll Skandinavisk Försäljning AB

Åkervägen 3
149 45 NYNÄSHAMN, Sverige
Tlf.: +46 8 520 205 00
E-mail: info@flamkontroll.se

www.flamkontroll.se

Kompetencer: Gasmålere, gasfiltre, gasdetektorer, gasbrændere, gasdistribution, kugleventiler, magnetventiler, dobbel magnetventiler, regulatorer, trykvagter, manometre, spjæld, overvågningsrelæer, slanger, gaskoblinger, biogas, Atex, infrarød varme

Læs mere om Flamkontroll Skandinavisk Försäljning AB


Lindab

Langkær 20
6100 Haderslev
Tlf: +45 73 23 23 23
Email: lindab@lindab.dk

www.lindab.dk

Kompetencer: Systemløsninger og produkter til forbedring af indeklima, Komfortventilation, Industriventilation, Boligventilation, Villaventilation, Ventilationskanaler og tilbehør, Ventilationsaggregater, Ventilatorer, Luftfordelingsarmaturer, Brandspjæld, Kølebafler, Automatik, Lufttæpper, Lyddæmpere, Lyddæmper beregninger, Indeklima, Indblæsning, Udsugning, Lindab Safe, Lindab Rekt, Lindab isol, Lindab Transfer, Lindab InDomo m.fl.

Læs mere om Lindab


Nederman Danmark A/S

Ryttermarken 3
3520 Farum
Tlf.: 70200302
E-mail: gert.schytt@nederman.dk

www.nederman.com

Kompetencer: Centralstøvsuger, Energispareventilator, Industristøvsuger, Industriventilation. Kanalsystemer, Laboratorieventilation, Punktsug, Punktudsugning, Spjæld - Ventilation, Spånsugningsanlæg, Sugearme, Udsugning, Ventilation, Ventilation installation og vedligeholdelse, Ventilationsanlæg, Ventilatorer

Læs mere om Nederman Danmark A/S


SafeVent ApS

safevent

Mads Clausensvej 6
9800 Hjørring
Tlf.: 88 63 89 00
E-mail: rh@safevent.dk

www.safevent.dk

kompetencer: Brandsikring, Eksplosionssikring, Gnistslukning, Eksplosions aflastning, Rotorsluser, Brandspjæld, Ir kamera, Termisk kamera, Atex, Flammedetektere, Eksplosionsundertrykkelse, Flammespærrer

 

Læs mere om SafeVent ApS


Toico Ventilation A/S

Toico

Stæremosen 55
3250 Gilleleje
Tlf. +45 3262 2001
E-mail: kontakt@toico.dk

www.toico.dk

kompetencer: ventilatorer, sugearme, arbejdskabine med sug, hvirvelsug, ristsug, slibemaskine med udsugningskåber, styring og regulering, ventilationsfiltre, spjæld, trykluftkompressorer, stinkskabe, renrumsarmaturer, laboratorieventilation

Læs mere om Toico Ventilation A/S


Venti AS

Banevænget 3
8362 Hørning
Tlf.: 86 92 22 66
E-mail: info@venti.dk

www.venti.dk

Kompetencer:

Projekttilpassede løsninger og produkter til forbedring af indeklima

Ventilationskanaler og tilbehør, spjæld, lyddæmpere, taghætter og gennemføringer, montagebøjler og tilbehør

Komfortventilation, Industriventilation, aggregater, armaturer, brandsikring, luft-vand systemer, regulering og tilbehør, lufttæpper, storkøkkenemhætter, ventilatorer

Boligventilation, boligemhætter og kontrolventiler

Brandskabe, slangevinde

Indeklimaløsninger, der gavner arbejdsmiljøet og sparer energi

Læs mere om Venti AS


Vi har travlt hos Weiss


08.sep 2021


Vi er gået i gang med en større revision hos en rigtig god kunde i Holland.

Udskiftning af rustfri Quench-rør, reparation af posefilter, udskiftning af spjæld i ECO og reparation af risten.


Lindab – Et væld af spjæld giver øget fleksibilitet
Med lanceringen af helt nye spjældtyper sætter ventilationsspecialisten Lindab fokus på fleksibilitet i både produkt og byggeri

Samtidig udvides sortimentet af riste, og dermed mulighederne for at sammensætte lige netop den ventilationsløsning, der passer til det enkelte projekt.

Nødvendigheden af en ventilationsløsning for at opnå et godt indeklima står efterhånden klart for de fleste. Ventilationsanlæg kommer i mange varianter fra de helt simple til de højteknologiske.

Valget af ventilationsløsning træffes ofte allerede ved projektering, men nogle gange viser den oprindelige løsning sig ikke at være den rette. At skifte fra én ventilationsløsning til en anden er kompliceret og kræver oftest, at man samtidig også udskifter trykfordelingsboksen og ændrer i kanalsystemet. Det vil Lindab gøre op med og lancerer derfor en række nye spjældtyper, der gør det nemt at tilpasse ventilationsløsningen uden at skulle ændre væsentlig i kanalopbygningen.

Simple spjæld giver plads til variation
Lindab lancerede i 2010 deres Konus-spjæld til MB-trykfordelingsboksen. På grund af spjældets evne til at regulere luft ved et højt tryk uden at støje, har spjældet været særdeles populært hos installatører. Nu byder Lindab på en ny og mere simpel type spjæld til MB-trykfordelingsboksen som alternativ til det avancerede Konus-spjæld.

”Det er ikke altid nødvendigt med en spjældløsning, der kan drosle et stort tryk i ventilationssystemet. Når der kun er brug for en minimal trykregulering i MB-boksen, kommer de nye spjæld ind i billedet. Funktionelt er de simplere, men de har stadig høj kapacitet og et lavt støjniveau,” fortæller produktchef for Indoor Climate Solutions, Niels Mulvad fra Lindab.

Helt konkret er der tale om to nye, simplere spjæld. Ét spjæld til indblæsning, ét spjæld til udsugning. Sortimentet af spjældtyper til montering i MB-trykfordelingsboksen består nu af fem forskellige spjældtyper og understøtter dermed Lindabs fokus på fleksibilitet i byggeriet. Alle spjældtyper kan derfor også nemt tages ud i forbindelse med service og rengøring af kanalsystemet.

Udvidet sortiment af riste
Det er ikke kun inden for spjæld, at Lindab lancerer nye produkter. Når det kommer til riste, satser producenten også på at forny og udvikle markedet.

”Lindabs ristesortiment har i mange år været det samme. Nu har vi en række helt nye riste, der imødekommer efterspørgslen på at dække nogle konkrete behov. Det gælder blandt andet riste, hvor man kan indsætte filtre, riste som har bedre adgangsmuligheder i forbindelse med service i kanalsystemet og riste udført i galvaniseret eller rustfri stål,” fortæller Niels Mulvad.

Lindab har de seneste år opgraderet produktionsfaciliteterne med fabrikker, der specialiserer sig i fremstilling af stål- og aluminiumsriste til ventilationsanlæg. Med de nye fabrikker udvider og fornyer Lindab sortimentet af ventilationsløsninger.