Elfa Distrelec tilføjer FLIR AX8 Termisk Kamera til sit produkt program

FLIR AX8 kombinerer funktioner fra termiske og visuelle kameraer i en lille og økonomisk enhed. Det giver mulighed for kontinuerlig overvågning af elektriske kabinetter, fremstillingsprocesser og produktionsområder samt datacentre, energiproduktion og distribution. Desuden kan transport og lagerfaciliteter samt kølelagre kontrolleres med et termisk kamera. På grund af dette kan brugerne beskytte sig mod uforudsete uheld, driftsforstyrrelser og udstyrsfejl uden at foretage løbende manuelle scanninger.

Ud over kameraets muligheder for streaming, er AX8 også forsynet med et automatiseret alarmsystem, som går i gang, når udvalgte grænsetemperatur overskrides. Det kan også levere løbende temperaturanalyser. Da det overholder Ethernet / IP og Modbus TCP, kan analyse- og alarmresultaterne nemt deles og gemmes på en PLC. Til alarmer og kontrol af eksternt udstyr er der digitale ind- og udgange, og et fotoprogram gør det muligt kun at vælge den relevante del af et billede til analyse. Produktet er let at installere, også på områder med lidt plads, og dette muliggør en konstant tilstandsovervågning af kritisk elektrisk og mekanisk udstyr.

Med FLIR AX8 kan man se termiske billeder og visuelle billeder eller en kombination af begge i FLIRs eget, patentanmeldte MSX multispektrale dynamiske billedprogram. MSX overfører detaljer fra det visuelle billede påkameraet over på det termiske billede. Resultaterne giver skarpere detaljer og evnen til at læse etiketter samt en bedre forståelse af sammenhængen.

Teknisk data og tilgængelighed

FLIR AX8 måler 54x25x95 mm, har en IR opløsning på 80×60 pixels, et fast fokus og en spektralområde af 7,5-13 μm.

LÆS også: Klinger – Inline enhed med aseptisk clamp tilslutning til tryk- og temperaturmåling
Elfa Distrelec tilføjer FLIR AX8 Termisk Kamera til sit produkt program's Firmaprofil