VBG lancerer modulær lukket bagendeløsning

Nyheden lanceres i Danmark som det første land.

VBG Rear End Solution er et modulopbygget system, som gør det enkelt at opbygge en lukket bagende. Systemet er samlet af et antal plader, der kan kombineres på forskellige måder for at passe til de enkelte lastbilfabrikater.

Dækpladerne giver en elegant, glat bagende med plads til at montere baglygter, reflekser samt tilslutninger for el, luft og hydraulik. Ved at kombinere forskellige varianter af de midterste dækplader opnår man maksimal fleksibilitet og pasform til det enkelte lastbilfabrikat.

Nemt at erstatte enkeltkomponenter
For maksimal holdbarhed og levetid er systemets dele forbundet med bolte. Samtidig gør den boltede konstruktion det nemt at erstatte de enkelte komponenter, og det bliver enklere at modificere bagendeopbygningen ved ændrede behov. Her har markedet hidtil været henvist til specialløsninger med svejsede konstruktioner.

– Ved at lagerføre Rear End Solution har man altid en komplet, godkendt bagendeløsning klar til nem montering i tilfælde af skader. På den måde undgås dyr stilstand. Og takket være modulopbygningen kan man nøjes med at udskifte den beskadigede del, siger Per Mikkelsen, der er administrerende direktør for VBG i Danmark.

Mange gode grunde til lukket bagende
En lukket bagende beskytter lastbilen samt gør det nemmere at holde køretøjet rent og pænt. Opbygningsarbejdet bliver nemt og omkostningseffektivt, og slutresultatet er et integreret system med høj finish og kvalitet.

Elementerne danner sammen med gavlsæt og bagkofangere fra VBG en komplet bagende, hvor hver del er optimeret for sikkerhed og styrke samt overfladebehandlet med henblik på høj korrosionsbestandighed.

– Løsningen har fra fabrikken gennemgået en komplet overfladebehandling i ti trin helt fra bunden. Dermed opnås den optimale løsning. Både kosmetisk, funktionelt og kvalitetsmæssigt, fastslår Per Mikkelsen.

Verdenspremiere på Vestfyn Trækker
Under mantraet ’Cover Your Back’ løftes sløret for VBG’s nye bagendeløsning på Vestfyn Trækker 2016.

VBG’s nye Rear End Solution, der skal gøre det nemmere for vognmænd og opbyggere at holde ryggen fri, får premiere på årets største transportudstilling, Vestfyn Trækker – Transport & Logistik. Når messen afholdes ved den fynske motorvej fra fredag den 27. maj, løftes sløret for verdensnyheden på åbningsdagen. Den tildækkende presenning fjernes klokken 11.00 på stand 50.