Eaton Lancerer Optimerede Strømløsninger til Mindre IT-applikationer

Disse UPS på henholdsvis 2,2kW og 3kW er perfekte til at levere strømbeskyttelse af høj kvalitet til virtuelle servere, hyperkonvergerede løsninger, netværksenheder og små datalagringssystemer.

En vigtig funktion i disse innovative UPS-produkter er  powerfaktor på 1,0, som betyder, at UPS’erne kan levere strøm til mere udstyr ved en given mærkeeffekt end traditionelle UPS’er. Produkterne imponerer også med exceptionel høj effektivitet, hvilket reducerer energiomkostninger og kølingskrav. Derudover er de tilgængelige i valgfri netværksversioner med avanceret virtualiseringskapacitet.

Eatons nye 9PX-UPS’er fås i 2U-versioner, som effektivt udnytter pladsen i traditionelle dybe it-racks, og i 3U-versioner, som er perfekte til brug i mindre kabinetter med begrænset dybde eller til beskyttelse af traditionelle it-tårnenheder.

“Diise nye UPS’er fremmer fordelene ved vores større, populære og succesfulde 9PX-produkter til mindre systemer,” fortalte Christophe Jammes, Product Marketing Manager  hos Eaton EMEA.

“For eksempel er powerfaktor på 1,0 noget, der er meget vigtigt for vores kunder, da det betyder, at UPS’ens VA-effekt er identiske med Watt-effekten (VA=Watt)  for den belastningen, UPS’en  kan forsyne. Resultatet er, at brugere kan udnytte strømmen  i deres UPS meget bedre – typisk 11 % mere strøm – og beregninger er ikke længere nødvendige for at gennemskue størrelsen på belastningen, som UPS’en kan håndtere.”

De nye UPS-systemer har en teknolgi med dobbeltkonvertering, der giver effektiv beskyttelse mod strømkvalitetsproblemer af enhver type, og de har indbygget automatisk omløb for at opretholde den strømforsyning i tilfælde af overbelastninger eller UPS-fejl.

Eaton 9PX-UPS’erne er alle Energy Star-mærkede og kan opnå en effektivitet på 94 % i direkte driftstilstand, hvilket hjælper med at minimere driftsomkostninger og miljøpåvirkning.

Alle modeller har en indbygget LCD-skærm, som viser alle statusoplysninger og driftsstatistikker. Desuden leveres overvågning af energiforbrug helt ned til udgange på gruppeniveau. Kontrol af op til to belastningsgrupper   fremmer fortløbende opstarter, prioriteret nedlukning af ikke-vigtigt udstyr og fjernbetjent genstart af låste servere.

Eatons Advanced Batteri Management-system (ABM) forlænger batterilevetiden med op til 50 %, og når batterierne endelig skal udskiftes, sørger hot-swap-funktionaliteten for, at det kan gøres uden at afbryde strømforsyningen til det tilsluttede udstyr.

Virtualiseringsklare netværksversioner af de nye 9PX-UPS’er muliggør tæt integration med virtuelle miljøer fra VMware, HyperV, RedHat og Citrix. De gør det nemt at implementere automatiske regler for disaster recovery eller frakobling af belastning i forbindelse med strømsvigt. Derudover kan 9PX også overvåges gennem de populære cloud-tjenester VMWare vRealize og Microsoft MS SCOM.

LÆS også: Cabicon siger velkommen til Flemming Breum Mikkelsen
Eaton Lancerer Optimerede Strømløsninger til Mindre IT-applikationer's Firmaprofil
Cookie-indstillinger