Nye Ingersoll Rand produkter

Ingersoll Rand®, der globalt er førende inden for pålidelige og innovative elværktøjer, annoncerede intruduktionen af IQV20 W5132 3/8” og W5152 ½’’ ImpactoolsTM — de kraftigste ledningsfrie 3/8” og ½’’ Impactools™ i deres kategori på markedet.

IQV20 W5132 og W5152 har 750 Nm møtriksløsnende moment og 500 Nm maks. returmoment.

De svarer til mange pneumatiske skruenøglers kraft, så teknikerne kan gøre arbejdet hurtigt med færre værktøjer. Teknikere og brugere kan bruge IQV20 W5132 3/8” og W5152 ½” Impactools til hurtigt at løsne og stramme mange forskellige befæstelser med fire præcise kraft- og kontrolindstillinger.

“Teknikere er under stadig større pres for at gøre arbejdet effektivt, og alsidige værktøjer som IQV20 W5132 og W5152 gør det muligt for dem at påføre maks. kraft i mange anvendelser, få arbejdet gjort hurtigt og uden at være nødt til at skifte til andre værktøjer,” udtalte Brian Fetner, der er global produktleder for ledningsfrie elværktøjer hos Ingersoll Rand. “De nye Ingersoll Rand W5132 og W5152 Impactools er avancerede værktøjer konstrueret til mange forskellige medarbejdere i industrielle og køretøjsservicebrancher.”

W5132 og W5152 har 500 Nm maks. returmoment og vejer kun 2,3 kg, hvilket giver dem det bedste kraft-til-vægtforhold af noget ledningsfrit skruenøgleværktøj på markedet. Værktøjet kan fås med 3/8” eller 1/2” og fire kraft- og kontrolindstillinger. Hver indstilling kører med maks. returmoment, så teknikere ikke behøver at skifte indstillinger for at fjerne genstridige befæstelser. De fire kraftindstillinger for fremad kontrol er:

Fuld kraft: Tilspænding af bolte på bremsekalibre, transmissioner, aksler og flanger, der tidligere krævede brug af pneumatiske skruenøgler. Den fulde kraftindstilling på IQV20 W5132 og W5152 Impacttools giver op til 460 Nm drejningsmoment, så teknikere ikke behøver at skifte værktøj.

Mellemkraft: Mellemkraftindstillingen tilspænder befæstelser med op til 325 Nm drejningsmoment til anvendelser, der ikke kræver maks. momenthastigheder.

Nøglestram: I stedet for at skifte til en manuel skruenøgle kan teknikerne bruge værktøjets nøglestram-indstilling til at tilspænde befæstelser med 13 til 33 Nm drejningsmoment. I denne indstilling slår værktøjet automatisk fra, så boltene ikke strammes for meget på dele som ophængningsbolte, motormonteringer, bremsekalibre, kofangerdæksler, andre generelle vedligeholdelses- og reparationsopgaver (MRO) samt samlingsanvendelser.

Håndstram: Håndstram-indstillingen drejer langsomt, og giver en stram tilpasning af dele som ventildæksler, transmissionskar, tromlehuse og andre lette befæstelsesanvendelser med 3 til 12 Nm drejningsmoment. Når værktøjet når anslagspunktet, slår det også fra for at undgå overstramning af befæstelser.

Værktøjet kommer desuden udstyret med et skyggefrit 90 lumen Chip-on-Board (COB) LED opgavelys, der giver en 360 graders lysring på områder, der skal serviceres. Lyset har fire indstillinger til miljøer med høj, middel eller lav belysning, der giver større lysvidde og bedre adgang, så vel som slukket en indstilling.

W5132 og W5152 Impactools er af samme slidstærke konstruktion som andre Ingersoll Rand Impactools. Komposithuset er kemikaliebestandigt og har et patenteret stålforstærket stel, der giver optimal slidstyrke.

Den kompakte børsteløse motor overfører energi effektivt, og giver præcist drejningsmoment til adskillige reparations- og vedligeholdelsesanvendelser som dæk og hjulmøtrikker, motorrum, bremsenav, akselhjulmøtrikker, instrumentbrætkomponenter, støttekonsoller, montering og reparation af undermonteringer. flangebolte, reparation af dieselmotorer, maskinrenoveringer, skinnevedligeholdelse, industriel maskinvedligeholdelse, reparation af produktionsudstyr, montering af maskineri og adskillelse af udstyr.

Det 20 volts batteri er kompatibelt med Ingersoll Rand IQV20 Series™ batterisystemet. Gå til www.irtools.com for yderligere information om W5132 og W5152 Impactools.

Real Tools for Real WorkTM
Ingersoll Rand er stolte over at kunne levere værktøj til selv de hårdeste opgaver, som teknikere og operatører står overfor hver dag. For dem er det at have værktøj, som de kan regne med udfører arbejdet rigtigt, hurtigt og til tiden, det eneste der gælder. Det er grunden til, at Ingersoll Rand konstant tænker, konstruerer og fornyer på linje med dem, der udfører det hårdeste arbejde, så de kan levere værktøj, der opfylder kravene i det virkelige liv.

LÆS også: Dansk Halbyggeri opfører ny gødningsterminal for global markedsleder
Nye Ingersoll Rand produkter's Firmaprofil
Cookie-indstillinger