Greenline – Er telefonopkaldet helt ved at uddø?

Det har LK Fuga og Schneider imødekommet ved at lancere den helt nye LK Fuga stikkontakt med USB.
Måske er det et tegn på et skifte, i måden vi kommunikerer på. Opkaldet kommer i baggrunden, fortrængt af hurtig kommunikation via SMS, chat og sociale medier. At tale sammen i telefonen, i hvert fald i privat sammenhæng, er måske på vej ad den samme vej, som brevet gik - kun ved særlige lejligheder.

For mange er en smartphone en del af værktøjskassen – også på arbejdet. Mange er konstant online – også efter fyraften, så mails samt andre opgaver ikke bare ligger og venter på næste arbejdsdag, eller til man igen er foran sin PC på kontoret. 

Selvom de moderne smartphones og tablets har gode batterier, så er der i mange tilfælde slet ikke nok kapacitet til en hel dag.

Vi er med andre ord blevet afhængige af et sted, hvor vi nemt kan at lade enhederne op igen.

LK Fuga stikkontakt med USB giver mulighed for opladning blot via et USB kabel – og du må endda helt selv skifte fra en alm. stikkontakt, til det nye med stik til både 230V & USB.

Hos Greenline.dk er interessen for de nye stikkontakter med USB utrolig stor.

“Vi tror, at LK´s stikkontakt med USB bliver et hit, både på kontoret og i de private hjem. Flere og flere oplever at få brug for opladning, måske flere gange i løbet af døgnet. Den nye stikkontakt med USB giver mulighed for at lade op, blot ved at sætte USB ledningen direkte i USB udgangen. Når det kniber med ledige stikkontakter til hurtigopladeren, så er det jo meget bekvemt, at man kan lade sin USB enhed op via USB stikket – og helt uden at skulle finde en ledig 230V stikkontakt.” Fortæller marketingkoordinator Brian Sommer fra Greenline.dk.
Forsalget har været i gang i et stykke tid, og der ligger allerede over 100 bestillinger og venter på, at USB stikkontakten kommer hjem.

Greenline.dk forventer, at kunne afsende de første i løbet af den første uge af oktober 2016.

Cookie-indstillinger