Brady – Hurtig lockout af elektriske installationer med den nye TAGLOCK

- for at forhindre utilsigtet aktivering, mens der foretages vedligeholdelse. Med TAGLOCK™ kan risikoen for elektrisk stød og andre ulykker i forbindelse med genaktivering reduceres.

Forebyg ulykker
TAGLOCK™ blokerer strømafbrydere i afbrudt position for at forhindre utilsigtet genaktivering, mens der foretages vedligeholdelse. Sikring af strømafbrydere i afbrudt position under vedligeholdelsesarbejde kan reducere risikoen for elektrisk stød og andre ulykker i forbindelse med genaktivering, som ellers kunne få alvorlige konsekvenser.

Op til fire medarbejdere
Op til fire medarbejdere kan bruge lockout-enheden til strømafbrydere samtidig med hver deres personlige, farvekodede kabelbindere. Når hver medarbejder har udført sin del af arbejdet, kan han fjerne sin personlige kabelbinder og sit mærkat.

Let at anvende
TAGLOCK™ kan monteres hurtigt og nemt. Anbring lockout-enheden til strømafbryderen, før en kabelbinder igennem hullet og fastgør et mærkat. TAGLOCK™ lockout-enhederne er små nok til at blive anvendt på de fleste strømafbrydere, der er placeret ved siden af hinanden. Før en kabelbinder af nylon igennem hullerne på de anvendte lockout-enheder til strømafbrydere for at blokere alle de strømafbrydere, der skal være i afbrudt position. En hængelås kan påsættes som ekstra sikkerhed, når det er nødvendigt.

Cookie-indstillinger