Baumer – Nye CleverLevel modeller med flere interfaces til optimeret kommunikation

Disse har to uafhængige kontaktudgange, qTeach og en 360° synlig statusindikator. Ligesom deres forgængere er niveaukontakterne baseret på en frekvensskanningsteknologi, som er velegnet til alle applikationer i både generel og hygiejnisk industri.

Niveaukontakterne har flere muligheder for programmering for at dække de forskellige behov. Den enkle ”qTeach” funktion er en stor fordel, specielt i små installationer med simple kontrolsystemer. Følerne kan nemt justeres til med et ferromagnetisk værktøj, f.eks. en skruetrækker, så det dermed er muligt på stedet, at tilpasse følerne til det aktuelle procesbehov.

De to udgange gør det muligt at indstille to uafhængige kontaktpunkter. Det betyder at to forskellige procestrin, som eksempelvis produktion og rengøring eller overvågning af to forskellige produkter, som f.eks. olie og vand, kan overvåges med kun én føler. Dermed kan der opnås besparelser på lager- og installationsomkostninger. De to kontaktudgange gør det nemmere at foretage en funktionstest af føleren. De komplimentære setpunkter sikrer at følerfejl og ledningsbrud kan detekteres pålideligt, hvilket garanterer en effektiv overvågning af alle processer.
Den flerfarvede indikering af kontaktstatus altid giver et pålideligt signal, som sikrer en effektiv proceskontrol.
Begge varianter kan bruges i temperaturer op til 115°C og varianten til hygiejnisk industri er velegnet til SIP, dvs. i kort tid op til 135°C.