Mekoprint er blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser 2016

Udnævnelsen kommer fra konsulentvirksomheden ”Great Place to Work” i samarbejde med Dansk Erhverv. Det er første år Mekoprint deltager i konkurrencen om Danmarks Bedste Arbejdspladser® og har fra start fået en placering i top 40.

Adm. dir. Anders Kold udtaler: ”Vi bruger en stor del af vores liv på arbejde, så arbejdsglæde betyder meget for både os selv og for de mange kunder vi samarbejder med. Derfor er vi meget stolte af at være udnævnt som en af Danmarks bedste arbejdspladser!”

Ifølge ”Great Place to Work modellen” er en god arbejdsplads et sted, hvor medarbejderne har høj tillid til hinanden og er stolte af det arbejde, som de udfører. Mekoprint lægger vægt på at have en iværksætterkultur, hvor der er stor frihed under ansvar med fokus på konstante forbedringer. Derfor bruger Mekoprint også resultaterne af undersøgelsen som et dialogværktøj til at forbedre arbejdsglæden endnu mere. Målsætningen er at udvikle arbejdsglæden fra en placering i top 40 til top 10 inden for 3 år.

Om Danmarks Bedste Arbejdspladser®

Great Place to Work modellen er inddelt i et spørgeskema som medarbejderne i virksomheden svarer anonymt på ligesom den enkelte virksomhed udfylder en kulturprofil. Kulturprofilen kortlægger en række faktuelle data om arbejdspladsen, men også en række åbne spørgsmål med fokus på kommunikation, læring, belønningssystemer, medarbejderindflydelse og socialt liv. Ovenstående giver Great Place to Work indblik i arbejdspladsen værdigrundlag og arbejdspladskultur.

Om Mekoprint

Mekoprint udvikler og producerer kundetilpassede løsninger inden for trykt elektronik & grafik, mekanik og kabelløsninger til førende industrielle virksomheder som Danfoss, ABB og Siemens. De kundespecifikke løsninger, der skabes i et tæt partnerskab med kunderne, er baseret på fælles mål og den ideelle kombination og udnyttelse af egne og kundernes styrker. 

LÆS også: Mekoprint overtager alle aktiviteter fra CPM Manufacturing A/S
Mekoprint A/S's Firmaprofil