Rittal – Kompatibel enhedsdata integrerer planlægning og produktion for øget effektivitet

Med Perforex får man automatisk bearbejdning af alle komponenter, som normalt anvendes til produktion af industri-, automations- og elektronikskabe. Med den nye grænseflade foregår udvalget af nødvendige komponenter såsom montageplader, kabelbaner, DIN-skinner og endda elektriske komponenter, direkte i maskinens programsoftware. Komponenterne placeres herefter på en montageplade, inklusiv boremønstre til bearbejdning, i den grafiske editor.

Leverandører af fleroperationsmaskiner

Øget effektivitet

Eplan ser denne grænseflade som et vigtigt skridt mod øget pålidelighed og effektivitet i de øvrige processer. Processer såsom artikelsøgning på producenternes hjemmesider, manuel download eller konvertering og integration af data i programmeringen er ikke længere nødvendige idet digital enhedsdata integreres direkte i produktionssoftwaren.

Brugerne får adgang til cirka femhundredetusinde enhedsdata i Eplan Data Portal. Eplans eget API-grænseflade giver også mulighed for at integrere ERP og PLM infrastruktur.

Helhedsløsninger
Den integrerede løsning fra Rittal Automation Systems, som anvender den samme database, er endnu en byggesten for at kunne tilbyde skabsbyggere effektive helhedsløsninger fra Rittal og Eplan

LÆS også: NYHED fra Logitrans – ny pallevogn med vejesystem
Rittal – Kompatibel enhedsdata integrerer planlægning og produktion for øget effektivitet's Firmaprofil
Cookie-indstillinger