Leuze electronic præsenterer verdens første data-transmissions-fotocelle til steduafhængig fjerndiagnose

Leuze electronic præsenter med data-transmissions-fotocellen DDLS 500 en ægte verdensnyhed:

Alle relevante data fra DDLS 500 kan hentes ved hjælp af fjerndiagnose. Data-transmissions-fotocellen forbinder Ethernet-netværk ved hjælp af optisk dataoverførsel med en båndbredde på 100 Mbit/s og bliver derved den centrale netværkskomponent. Sensorerne overfører alle gængse Ethernet-protokoller så som PROFINET, Ethernet IP, EtherCAT, Ethernet TCP/IP eller Ethernet UDP i realtime i en afstand på op til 200 m.

Leverandører af variatorer

Til en hurtig og enkel on-site diagnose har DDLS 500 en status-LED, der er synlig på lang afstand, til visning af advarsler og fejl. Dette muliggør enkel vedligeholdelse og diagnose. Det modulære basisdesign muliggør en fleksibel og behovsorienteret sammensætning af sensorerne med hensyn til rækkevidde, mulighed for fjerndiagnose, opvarmning samt integreret laserjustering.

Et integreret vatterpas samt den formonterede montageplade med fjederbelastede wobble-elementer gør justeringen enkel og kræver kun en person. Leuze electronic har patent på denne enkelthånds-justeringsproces. Alle advarselsmeddelelser, der måtte signalere en afbrydelse af overførslen vises i real-time, og i DDLS 548i-versionen overføres de aktivt til styringen, idet de anvender proces-data som en Profinet-deltager

LÆS også: Dansk Metals hovedbestyrelse anbefaler ja til overenskomstaftalen
Leuze electronic præsenterer verdens første data-transmissions-fotocelle til steduafhængig fjerndiagnose's Firmaprofil
Cookie-indstillinger