Elektromekaniske aktuatorer fra Parker

Den elektromekaniske teknologi tillader bl.a. samkøring af komplekse bevægelser og letter udvekslingen af informationer – hvad enten det drejer sig om overvågning, styring, planlægning, optimering samt gendannelse eller lagring af data.

Energibesparelse 
De nyeste elektromekaniske drevteknologier sikrer direkte omsætning af den optagne elektriske energi med mindst muligt tab. Elektromekanik er væsentligt mere simpelt end hydraulik og pneumatik. Elektromekaniske aktuatorer reducerer antallet af mekaniske komponenter, og øger dermed produktionens samlede effektivitet samt reducerer energiforbruget.

Spindel, tandrem eller turbular motor?
Vælg mellem drevteknologierne spindel, tandrem og turbular motor, der alle giver maksimal fleksibilitet takket være en bred vifte af muligheder. Med 19 forskellige serier kan du få elektromekaniske aktuatorer med en kraft op til 114.000 N, belastning op til 39.900 N, en slaglængde på 20 m., hastigheder op til 10 m/sek., acceleration op til 339 m/sek2, en nøjagtighed på 0.0004 mm og tæthed på IP67. Oversigten viser dig, hvilken drevteknologi, der er mest velegnet for din applikation:

Spindel
Løsningen, når der er behov for stor nøjagtighed og positionskontrol for store belastninger.

Tandrem
Løsningen, når applikationen kræver hurtige bevægelser og positionskontrol for mellemstore belastninger.

Turbular motor
Løsningen, når applikationen kræver hurtighed med den størst mulige dynamik og præcision.

 

Kontakt Parkers Automationsspecialist:
Har du spørgsmål vedr. ovenstående eller behov for rådgivning i forbindelse med valg af den elektromekaniske løsning, som passer bedst til din applikation, er du meget velkommen til at kontakte Territory Manager Lars Østergaard:
Tlf. 6122 2979

lars.oestergaard@parker.com

LÆS også: Parkers opkøb af Jäger Automobil-Technik
Parker Hannifin Danmark ApS's Firmaprofil
Cookie-indstillinger