Softing Industrial – dataFEED OPC Suite understøtter optimeret blok adgang for Siemens kontrollere

Den vigtigste, nye funktion i dataFEED OPC Suite er muligheden for at få direkte adgang til data med ”optimeret blok adgang” i Siemens kontrollere. Brugerne får også direkte symbol data adgang til Siemens SIMATIC S7-1200 og S7-1500 kontrollere.

En anden ny funktion er, at dataFEED OPC Suite nu også understøtter Siemens S7-2 protokollen, hvilket muliggør, at symbol information kan læses direkte fra kontrolleren. Den symbol import eller tidsrøvende, manuelle data point konfigurering, der før skulle foretages, er ikke længere nødvendig. OPC klient applikationer modtager også information om symbol adressering via OPC serveren eller OPC UA serveren, der er integreret i dataFEED OPC Suite. Som følge af dette er der adgang til data punkter fra de respektive data blokke, ved at bruge symbol navne.

Sidst, men ikke mindst vigtigt, er der også en ny udgave af dataFEED Exporter,, som kan bruges til direkte eksport af symboler fra et Siemens TIA Portal V14 projekt, og den deraf følgende import i OPC Suiten. Udover nuværende Siemens kontrollere, understøtter dataFEED Exporter 1.10 også ældre kontroller typer som SIMATIC S/-300/-400.

Andreas Roeck, Product Manager hos Softing Industrial udtaler: ”Med den nye udgave af dataFEED OPC Suite og dataFEED Exporter, får vore kunder nu en integreret løsning, der er nem at bruge, til høj-ydelses adgang til hele familien af Siemens SIMATIC S7 kontrollere. Det gør integrering af data enkel og pålidelig til en bred vifte af applikationer – selv i komplekse systemer.”

Softings dataFEED OPC Suite kombinerer en hel pakke af komponenter til OPC og IoT (Internet of Things) cloud kommunikation i et enkelt produkt. Den integrerede MQTT gateway muliggør en let integrering af bestående og nye kontrollere i IoT cloud løsninger, som f.eks. Microsoft Azure or IBM Bluemix. Et helt nyt bruger interface med intelligente, praktisk orienterede standard indstillinger og intuitiv bruger vejledning, giver systemingeniører og slutbrugere en hurtig, ligetil og fremtidssikker tilgang til implementering af dataintegrering med datafeed OPC Suite

Cookie-indstillinger