Celsa Steel Service opruster på logistikken

Øget fokus på byggepladsoptimering har sat logistikken på agendaen hos Celsa Steel Service, der er en førende leverandør af armeringsstål i Danmark.
 
I forbindelse med virksomhedens strategi, er der udpeget 5 strategiske fokusområder, hvoraf Supply Chain er en af dem. Transportfirmaet PK Justesen er pr. 1 april valgt som den logistikpartner, der skal hjælpe Celsas logistik op på næste niveau og sikre, at fabrikkens armeringsstål bringes hurtigt og rettidigt frem til de danske byggepladser.
 
Valget af den nye logistikpartner er resultatet af en grundig analyseproces, der har defineret, hvordan Celsa Steel Service kan forbedre sin logistik og service.  
 
“Vi oplever stadig større fokus på byggepladsoptimering og det er strategisk vigtigt for os at være med i den udvikling. PK Justesten er valgt som logistikpartner, fordi vi tror på, de har den kompetence, erfaring og indstilling, der skal til for at løfte vores logistik og leveringsservice til næste niveau”, lyder det fra Søren Kilmose, direktør for Celsa Steel Service A/S.
 
Udover fokus på Supply Chain, rummer strategien hos Celsa Steel Service 4 andre fokusområder. Det drejer sig om sikkerhed, produktionsoptimering, lean, samt styrkelse af kundeløsninger, hvor det digitale værktøj QR til specificering af og opfølgning på armeringsprojekter, er seneste skud på stammen

Celsa Steel Service A/S's Firmaprofil