Mekoprint divisionen Mechanics får ny direktør

Esben Kold, tidligere Division Director i Mechanics, fortsætter i en ny rolle som ”Lean & Technology Advisor” på tværs af Mekoprint’s fire divisioner.

”Vi har set frem til at få Karl Bendtsen med ombord til at fortsætte Mekoprint Mechanics’ positive udvikling som leverandør af kundetilpassede metalløsninger i høj kvalitet. Vi dyrker det gode partnerskab med vores kunder, og det vil Karl med sin baggrund og personlighed kun sætte endnu mere fokus på”, siger Anders Kold, CEO i Mekoprint.

”Jeg har glædet mig meget til at tage hul på de nye udfordringer og til, sammen med Mekoprint Mechanics- højt specialiserede og engagerede medarbejdere, at styrke og udvikle Mechanics’ markedsposition yderligere – til glæde for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er en af de større metalvirksomheder i Skandinavien og kan gøre endnu mere for at sikre vores kunders udvikling med førende metalløsninger i høj kvalitet med kort ”time-to-market” fra lav til høj volumen”, siger Karl Bendtsen, Division Director i Mekoprint Mechanics.

Karl Bendtsen er uddannet maskiningeniør og startede sin karriere med 11 år hos Aalborg Industries med fokus på salg og ansvar for udvalgte forretningsområder. Herudover har Karl arbejdet 7 år i Terma og efterfølgende 9 år i Siemens Wind Power med fortsat fokus på salg og ansvar for udvalgte nøglekunder. Karl er 55 år og har 3 børn med sin ægtefælle Louise

LÆS også: Mekoprint indvier højautomatiseret minifabrik til 24/7 produktion
Mekoprint A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger