Bureau Veritas – Bæredygtige kvalitetsnyheder på fødevarekonference

– når nogle af verdens førende fødevarevirksomheder som f.eks. Cargill (USA), Marine Harvest (N) og Dagrofa (DK) kommer til København den 7. november 2017.

Administrerende direktør Jacob Færgemand, Bureau Veritas Danmark, er stolt over, at det igen er lykkedes at trække så stærke fødevareprofiler til Danmark.

Danske fødevarevirksomheder bør have et globalt perspektiv, når de implementerer deres indsats for kvalitet og bæredygtighed, og her er en gylden chance for at blive inspireret af førende aktører. Internationale aftagere af danske fødevarer stiller krav om bæredygtighed og fuld sporbarhed, og i de seneste opdateringer af de globale fødevarestandarder spiller værn mod fødevaresvindel og terrorsikring en meget større rolle. På denne internationale konference i Danmark kan deltagerne blive inspireret til en styrket indsats, der kan bringe dem på forkant med nutidens og fremtidens krav, siger Jacob Færgemand.

Nyt setup med fødevaresikkerhed og forretningsudvikling
Netop i år har konference fået et helt nyt setup, der både inkluderer sessioner om fødevaresikkerhed og forretningsudvikling.

For første gang i konferencens 12 årige levertid har vi i år valgt at indlægge to spor, så der både er nyheder til dem, som ønsker fokus på de seneste landvindinger inden for fødevaresikkerhed, og dem, som har fokus på bæredygtig forretningsudvikling. F.eks. har vi både et spor om fermentering i forbindelse med fødevaresikkerhed og et spor om forretningsudvikling i Kina. På den måde vil der være noget for alle, som arbejder professionelt med fremtiden for danske fødevarevirksomheder, siger Jacob Færgemand.

Cookie-indstillinger