IMI Precision Engineering – Ny ventil til præcis regulering af lille flow

Med FASPROP og den mindste orifice kan flow reguleres meget præcist i ml. området ved tryk op til 174 psi/12 bar. FASPROP kan regulere flow og tryk til detektor der forbedrer stabilitet og følsomhed. Ved brug til GC columns forhindrer ventilen også peak flow pga. af ringe flow kontrol.

Disse pålidelige ventiler, som ved gennemførte tests leverer en levetid på over 100 millioner cykluser, benytter en veletableret, patenteret skive/fjeder teknologi, som er almindeligt anvendt i 16mm ventiler til medicinsk udstyr i gasdoserings applikationer mm.

FASPROP kan leveres til manifold og flange montering. FASPROP har et lille footprint og fylder minimalt i applikationen og er let at integrere og installere. Kombinationen af en meget lav intern og ekstern lækage af permanente gasser og ultrarene komponenter, garanterer nogle meget stabile komponenter til GC.

Fabrizio Maspero fra IMI Precision Engineering forklarer: “Under udviklingen af FASPROP, har vi trukket på vores gennemprøvede ekspertise i at designe miniature væske kontrol systemer til krævende applikationer.

Ved at anvende samme type teknologi med flade fjedre/skive og ekstremt præcise komponenter og samlingsprocesser, har vi været i stand til at skabe en ny pålidelig proportionalventil til meget lavt flow. Denne ventil gør det muligt for vores kunder at styre hele spektret af meget lavt flow og giver stor stabilitet og kontrol i close-loop systemer.”

Se leverandører af ventiler her
Cookie-indstillinger