Hi messen – Populært – Tilmeldingerne strømmer ind til Technomania-talks

I løbet af de to dage, Technomania kører, vil flere end 30 danske og internationale indlægsholdere formidle viden om alt fra kunstig intelligens til Kierkegaard. Store ord, måske, men Technomania kommer også vidt omkring på den teknologiske arena. Der vil eksempelvis være indlæg om blockchain, humanoide robotter, ledelse, kunstig intelligens og mixed reality, Industri 4.0, exoskeletter og meget, meget mere.
 
– Vi er rigtig glade for de mange forhåndstilmeldinger. Det tager jeg som udtryk for, at vi har ramt rigtigt med hensyn til at vælge spændende emner, som folk vil sikre sig, at de kommer til at opleve, siger Aase Rhode, der er direktør for Teknologi og Netværk i Ingeniørforeningen, IDA.
 
– Tilmeldingerne tikker fortsat ind, men jeg vil understrege, at vi – inden for de fysiske rammer, vi har på Technomania – nok skal gøre alt, hvad vi kan, for at få plads til alle interesserede messegæster, som lægger vejen forbi Technomania i hal F, fortsætter hun.
 
Apropos plads, så har IDA rådighed over ca. 3.400 kvadratmeter i hal F – hjertet af hi-messen.
 
– Og den plads bliver der god brug for. Vi har mødt utrolig stor interesse fra udstillere og andre aktører for at bidrage til Technomania 2017. Dermed har vi kunnet skabe rammerne til et fantastisk oplevelsesunivers med spændende udstillinger, indsigtsfulde talks og et startup corner, hvor man kan møde nogle af Danmarks visionære idémagere, siger Aase Rhode.
 
Technomania er en del af hi Tech & Industry Scandinavia og foregår i hal F i MCH Messecenter Herning 4.-5. oktober 2017.

Cookie-indstillinger