Makita – Akku-fræser til én hånd og al slags finish i træ

Nu bliver arbejde i træ med flot finish endnu lettere. Den nye Makita akku fræser kan ved langt de fleste arbejdsopgaver styres med én hånd. Trods en vægt på blot 2,1 kg arbejder fræseren stabilt og præcist – bl.a. med parallel-anslaget, der følger emnets kant. Det er også enkelt at fræse efter en skabelon, når bogstaver, tal eller et motiv skal nedfældes i træet. Et alsidigt værktøj med flere forskellige tilbehørsmoduler til mindre opgaver og reparationer.

Komfortabelt og sikkert
Grebet er gummibelagt, så arbejdet sker komfortabelt og sikkert. Værktøjs-opsætningen er 6/8 mm i diameter, dybdeindstillingen 0-40 mm, og fræseren kører med 10.-30.000 omdrejninger pr. minut.

Motoren har blød opstart og lavt vibrationsniveau. 18V batterierne fås med en kapacitet fra 1,5 Amperetimer, og med ladetider helt ned til 15 minutter, kan der arbejdes non-stop med to batterier.

Den nye Makita énhåndsfræser leveres i MAKPAC kuffert, og der medfølger udsugningsstuds, justérbart parallelanslag, kantfræser modul, kopiring samt diverse spændeværktøjer

Se leverandører af fræsere her