Gain & Co – Konsulenthus vil klæde offentlige og private virksomheder på til indkøb og anvendelse af robotteknologi

Konsulenthuset Gain & Co udvider deres forretningsområde og tilfører stærke kompetencer fra robotbranchen. To erfarne konsulenter har netop tilsluttet sig som partnere i Gain & Co for at rådgive virksomheder uvildigt om robotteknologi og automatisering. De to nye partnere er Mette Klausen, tidligere netværksleder for RoboCluster, og Mikkel Viager, ejer af Take On Robotics og tidligere projektleder hos Teknologisk Instituts Center for robotteknologi.

Behovet for uvildig rådgivning om anskaffelse af robotter og automationsløsninger er i den grad til at få øje på. Gennem de senere år er der sket en betydelig stigning i antallet af installerede robotter i Danmark. Hertil kommer, at ca. halvdelen af alle installerede robotter i landet er under ti år gamle, hvilket viser, at Danmark har en stor købervilje på området. Dette indikerer samtidig et stort rådgivningsbehov. Al erfaring viser, at investering i robot- og automationsløsninger er en kompleks størrelse, der kræver både brancheindsigt og teknologiske kompetencer. Egenskaber, som typisk ikke er in-house, men som er nødvendige for en succesfuld og rentabel automatisering af virksomheden.

Konsulenthuset Gain & Co’s filosofi er, at på samme måde som man allierer sig med en byggesagkyndig, når man skal investere i fast ejendom, så bør virksomhederne også læne sig op ad en uvildig rådgiver, når der skal indkøbes robotteknologi. Konsulenthuset tilbyder derfor teknisk og kommerciel køberrådgivning i hele beslutningsprocessen fra afklaring af automatiseringsbehov, udarbejdelse af business-case, valg af robot og leverandør, priser, afklaring af uddannelsesbehov, servicevilkår mv.

Partnerne bag Gain & Co repræsenterer mange års erfaring fra it-verdenen. En branche, der for 20 år siden stod i samme situation, som robot- og automationsbranchen gør i dag, og hvor uvildig rådgivning var med til at professionalisere branchen.

Udover kontoret i København etablerer Gain & Co sig også med faciliteter i Forskerparken i hjertet af Odenses robotmiljø

Se leverandører af robotter her
Cookie-indstillinger