Roxtecs svejsefri tætning til metalrør er nu også certificeret til brug i aluminiumkonstruktioner

Takket være det nye typegodkendelsescertifikat til aluminiumkonstruktioner kan tætningen ikke alene anvendes i ståldæk og -skotter på store fartøjer og platforme, men også på lystbåde, katamaraner, højhastighedsfærger, hurtige patruljefartøjer og andre letvægtsaluminiumfartøjer og -konstruktioner.

Den beskytter metalrør med en størrelse på op til 222 mm i A-60-brandklassificerede zoner og yder yderligere beskyttelse mod vand (1 bar) og gas (0,67 bar). Typiske anvendelsesområder, hvor man kan udnytte fordelene ved den svejsefri løsning, er rør til koldt vand og drikkevand, brandbekæmpelsessystemer samt rør til hydraulikvæske og smøremidler.

Praktisk beskyttelse
Roxtecs SPM-tætning er en fordel for skibsværfter, som ønsker at undgå den komplekse og dyre svejseproces og sikre certificeret beskyttelse på steder, hvor svejsning enten ikke er tilladt eller ikke er anbefalet eller ønsket.

Løsningen har også flere andre fordele: Den giver for eksempel mulighed for at føre rør i et valgfrit materiale gennem enhver metal- eller aluminiumkonstruktion, uden at det er nødvendigt at skifte eller afbryde rørsystemet for at modvirke risikoen for galvanisk korrosion.

Roxtecs SPM-tætning gør installationen fleksibel. Den monteres fra én side af et dæk eller skot, som kan variere i tykkelse fra 5 til 15 mm. Takket være løsningens indbyggede tolerance opretholder den en tæt forsegling omkring røret, selv når det monteres i en ujævn eller uregelmæssig åbning.

Se nedenfor hvordan Roxtec SPM- svejsefri løsning fungerer:

VIl du vide mere om Roxtec SPM-svejsefri tætningsløsninger så læs mere her

LÆS også: Roxtec – Stort HVDC-projekt i Kina er sikret med Roxtec-tætninger
Roxtec Denmark ApS's Firmaprofil
Cookie-indstillinger