AVN Teknik – Walter viser vej!

Nem vej til målet
Walters værktøjsnavigation GPS er nem at bruge, fremhæver AVN Teknik.
Du kan målrette din søgning efter en værktøjsrelateret søgning eller en anvendelsesrelateret søgning.

Alle tænkelige former for bearbejdningsopgaver samt materialer, som der skal bearbejdes i, er repræsenteret i Walters værktøjsnavigation GPS. Inden for drejning er det f.eks. muligt at finde anbefalede omdrejninger og skæredata til længdedrejning, plandrejning og profildrejning, så en kompleks drejeopgave kan løses optimalt med den rigtige værktøjsanbefaling og de rigtige skæredata. Der er ligeledes samme funktioner for fræsning.

Walters værktøjsnavigation GPS hjælper dig ikke kun med at finde det korrekte værktøj til en given spåntagende opgave, den kommer også med anbefaling af det korrekte holdeværktøj til en dreje- eller fræseplatte.

Du får også hurtigt anbefalet det rette bor, når Walters værktøjsnavigation GPS har fundet den mest optimale maskinsnittap til opgaven.

Økonomisk beregning
AVN Teknik har haft stor succes med at vise kunderne, at selvom de køber det billigste værktøj til en opgave, så kan det i virkeligheden være det dyreste værktøj, når du tager værktøjslevetid, maskinomkostninger, tid pr. bearbejdet emne etc. med i de samlede totale økonomiske beregninger.

Walters værktøjsnavigation GPS har funktioner, som viser dig den totale omkostning og skæredata anbefaling, der er tilpasset præcis til din bearbejdningsopgave og maskine. På den måde er du altid garanteret det billigste og mest økonomiske Walter værktøj.

LÆS også: FoodTech er åbnet med udstillerfremgang
AVN Teknik – Walter viser vej!'s Firmaprofil
Cookie-indstillinger