Arrow Electronics tilslutter sig Siemens’ MindSphere-partnerprogram for at udbrede industrielle IoT-tilbud

MindSphere er et cloud-baseret åbent IoT-operativsystem fra Siemens til forbindelse mellem produkter, fabrikker, systemer og maskiner, så entreprise-netværk kan håndtere det væld af data, som IoT-systemerne genererer, gennem avanceret analyse. Som MindSphere Platinum Partner vil Arrow kunne hjælpe med adskillige tekniske folk, som bliver oplært af Siemens under MindSpheres tekniske curriculum, en variation af MindSphere-applikationsudviklingen. Det sikrer en fælles go-to-market aftale, som kan hjælpe kunderne til at opnå en betydelig værditilvækst i deres brug af IoT-teknologi generelt og specifikt med hensyn til MindSphere.

Arrows brede portefølje af produkter, services og ekspertise gør det muligt at hjælpe med ethvert lag i stack’en af IoT-løsninger lige fra komponenterne til de komplette IT-løsninger. Arrow dækker alt fra edgen til systemets end-of-life inklusive sensorer, konnektivitet, cloud, analyse, sikkerhed, IT-infrastruktur og håndtering af de fysiske værdier. Leverandører af IoT-løsninger kan have stor fordel af disse og flere andre services, som Arrow leverer – som fjernstyring og –monitering af applikationerne, design og integration samt hele den digitale transformation og dermed de løsninger, som tilbydes af Arrows datterselskab, eInfochips.

Som medlem af Siemens MindSphere-partnerprogrammet kan Arrow nu tilbyde markedsmodnende løsninger som Retrofit – hvormed etablerede virksomheder kan integrere nyt udstyr i eksisterende industrielle setups – som blandt andet smart-city og end-to-end asset-tracking løsninger. Sammen med analysetjenester kan det hjælpe til at fjerne de barrierer, som eller kunne virke uoverkommelige for nye projekter.

“Aftalen med Siemens gør os i stand til at tilbyde vores kunder førende IoT-løsninger, der kan løse deres udfordringer i den digitale transformation på tværs af alle produktionsformer. Arrow er godt placeret til at indlede og vejlede gennem alle trin iudviklingen af industrielle IoT-projekter, hardware, software og teknik – samt de forretningsmæssige services” , siger Aiden Mitchell, vicedirektør for globale IoT-løsninger, Arrow Electronics.

“Arrows visioner for IoT, “From Sensor to Sunset”, passer perfekt med de radikalt omvæltende forretningsmuligheder, der ligger i at introducere Siemens MindSphere IoT-operativsystemer i kundemiljøerne. Der er tale om komplette løsninger, der hurtigt sætter virksomheder i stand til at implementere og håndtere sikre forud konnekterede intelligent sensorer og high-end komponenter globalt gennem et systems samlede levetid”, tilføjer Paul Kaeley, senior vicedirektør for det globale partner-økosystem, Siemens PLM Software.

Arrow vil være tilstede i MindSphere Loungen under Hannover Messen (hal 9), hvor virksomheden vil vise hele sit udbud af industrielle IoT-løsninger.

Siemens og MindSphere er registrerede varemærker og handelsnavne ejet af Siemens AG.

Cookie-indstillinger