Siemens – Udnyt det fulde potentiale af MindSphere

Når man snakker IoT og cloud-løsninger begynder vi at bevæge os væk fra den traditionelle automationsteknologi og over mod IT-verdenen. Det betyder, at der bliver introduceret nye begreber og teknologier, som ikke tidligere har været en del af hverdagen i automationsbranchen.

Agents, assets, aspects, API, outbound og backend er alle ord, som man sjældent bruger i forbindelse med programmering af en PLC. Men når man arbejder med IoT og cloud er det nye hverdagstermer.

Med kurser fra MindSphere Academy får du praktisk erfaring med brug af MindSphere og indsigt i teknologierne bag. Det er desuden en chance for at få et indblik i, hvilke muligheder MindSphere giver, og hvordan I kan udnytte disse nye muligheder i jeres forretning. Det kan fx være en bedre måde at løse opgaverne på eller en helt ny idé eller forretningsmulighed for jer og jeres virksomhed.

Inden for den nærmeste fremtid bliver der – ud over traditionelle kurser – udbudt webinars og web-baseret undervisning, så du vil kunne gennemføre kurser, når det passer dig.

LÆS også: Siemens – Enkel integration af små nyttige tools i din HMI-konfiguration
Siemens A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger