CK Deep Drawing øger fleksibiliteten med fuldautomatisk produktionsløsning fra AP&T

Dybtrækningsspecialisterne CK Deep Drawing i Horsens fremstiller pressede pladeemner for et stort antal kunder i forskellige brancher, både i Danmark og rundt omkring i verden. I løbet af de seneste ti år har virksomheden lidt efter lidt automatiseret en stadigt større del af sin produktion, primært i samarbejde med AP&T. I marts 2019 tog man endnu en AP&T-fremstillet presselinje i brug, og dermed er ca. 90 procent af produktionen blevet automatiseret.

– Den nye presselinje er specielt udviklet med henblik på at opfylde CK Deep Drawings høje krav til fleksibilitet og produktivitet. Den er i princippet beregnet til alle typer emner med pladetykkelser fra 1 til 8 mm, som kræver mere end ét formgivningstrin. Selv mindre serier kan fremstilles på en effektiv måde, med hurtige værktøjsskift og korte stilstandstider, siger Peter Karlsson på AP&T.

I presselinjen fremføres pladerne fra coil, enten direkte til den første presse eller via en drejelig saks, som figurklipper emnerne til den ønskede form og størrelse. Herefter udføres endnu et formgivningstrin i presse nr. 2. De færdigpressede emner flyttes og stables derefter i paller ved hjælp af AP&T’s gantry-system. Linjens to stablingsstationer fyldes og tømmes på skift med henblik på at sikre kontinuerlig produktion. Hele processen udføres helt automatisk, også håndteringen af det restmateriale, der opstår som følge af stansningen. Programmeringen foretages via AP&T’s brugervenlige HMI, LOGOS.

Udover den komplette presselinje er AP&T også ansvarlig for service og vedligeholdelse af alle indgående maskiner.

Se Leverandører af Dybtræk
Cookie-indstillinger