Høyrup & Clemmensen – El-virksomhed tilbyder talevarslingsanlæg til erhvervskunder

Fremover skal Høyrup & Clemmensen designe, installere og servicere integrerede løsninger til talevarslingsanlæg for erhvervskunder.

Talevarsling og musikanlæg i én løsning                                                  

Talevarslingsanlæg er et lovmæssigt sikkerhedsprodukt, som gør det muligt at afspille indtalte beskeder eller speake særlige beskeder til at informere og varsle mennesker, der skal forlade en bygning eller et område. 

”Det giver god mening for os at overtage disse aktiviteter, da vi i forvejen kender og servicerer kundernes elinstallationer, bygningsautomation og sikring,” fortæller Høyrup & Clemmensens installationschef Søren Østergaard og fortsætter:

”Fordelen er, at det går hurtigt og skaber en mere sikker rømning af bygninger, hvis der for eksempel opstår alvorlige, akutte situationer som brand, ulykke eller terror. Derfor er talevarslingsanlæg også den mest effektive alarmeringsmetode, når en bygning skal evakueres hurtigt og effektivt. De egner sig særlig godt til bygninger med trafik af mange mennesker.”

Med overtagelsen af talevarslingsanlæggene, og kompetente medarbejdere fra PRO-Partner Service & Solutions, kan Høyrup & Clemmensen nu tilbyde komplette lydinstallationer til kunder, da talevarslingsanlæggene indeholder integrerede speak-, lyd- og musikløsninger. Det skaber ifølge Søren Østergaard både praktiske og økonomiske fordele, når der kun skal installeres ét anlæg:

”Talevarslingsanlæggene kan køre en meget sammensat funktionalitet, hvor eksempelvis baggrundsmusik, automatiske påmindelser og andet også indgår. Det kan være en stor fordel for lufthavne, som kan afspille individuel musik i områder, integrere forskellige musikkanaler og afgive vigtige kundeinformationer og udkald. Systemet benyttes også til de ’call to gate,’ vi kender fra lufthavnen. Vi ser derfor et stort potentiale i at kunne tilbyde disse talevarslingsanlæg for kunder i fremtiden.”

Talevarslingsanlæg supplerer sikringsløsningen                                                                                      

Ifølge Søren Østergaard styrker overtagelsen af talevarslingsanlæg også Høyrup & Clemmensens sikringsafdeling og det samlede tilbud til kunderne:

”Talevarslingsanlæggene er et godt supplement til vores sikringsanlæg, og sammen med talevarslingsprodukterne har vi fået nye nøglemedarbejdere fra PRO-Partner Service & Solutions, som har stor erfaring med talevarsling,” fortæller han og fortsætter:

”Det forstærker vores kompetencer i sikringsafdelingen, da vi nu har en ekstra vare på hylden, som på sigt er med til at udvide vores produktpalette. Vi favner derfor flere kunder og kan levere de bedste installationsløsninger på markedet.” 

Styrker kompetencer inden for lufthavnssikkerhed

Med overtagelsen af talevarslingsanlæggene udvider Høyrup & Clemmensen teamet med folk, som har mange års erfaring med at etablere og servicere talevarslingsanlæg i lufthavne.

”Det gør os til en stærkere partner for kunder, der stiller stadig større krav til sikkerheden,” fortæller Søren Østergaard.

Dette glæder også Høyrup & Clemmensens projektleder, Casper Kjærsgaard:

”Med de nye kompetencer kan vi tilbyde vores kunder nogle helt nye og spændende produkter, der integrerer musik og sikkerhed. Anlæggende spiller samtidig sammen med konference systemer, så vi kan tilbyde store og komplekse løsninger.”

Han ser frem til at arbejde med talevarslingsanlæggene for Høyrup & Clemmensens kunder og glæder sig til at se de fremtidige resultater:

”Det er en utrolig spændende mulighed for Høyrup & Clemmensen. Jeg ser frem til, at vi kan inspirere vores kunder og dele mere viden på området.”

Se Leverandører af Varslingsanlæg