Door System leverer nu også læsseramper og portsluser

Door System, der udvikler, producerer og monterer døre og porte til industri og detailhandel, udvider nu sortimentet til også at omfatte læsseramper og portsluser. Det sker gennem et samarbejde med hollandske Stertil, der er kvalitetsleverandør inden for de to produktområder.

”Vi møder en øget efterspørgsel efter læsseramper og portsluser, så det har været et logisk valg at udvide sortimentet med netop de produkter. De passer godt ind i vores samlede portefølje. Samtidig har det også været et naturligt valg, at det blev Stertil, som i lighed med os har stor fokus på kvalitet og lang holdbarhed”, fortæller Søren Rahbek, salgschef hos Door System.

Mindre risiko for ulykker og tabt last Læssebroerne fra Stertil forbinder trailergulvet og læsserampen holdbart og sikkert, så gaffeltrucks og andet materialehåndteringsudstyr kan køre jævnt og sikkert ind og ud af vognen. Læssebroerne er bygget efter de højeste standarder med fokus på holdbarhed og sikkerhed og kan nedsætte antallet af ulykker og skader på værdifuldt gods markant.

Lastvogn og læsserampe udgør en tæt lukket enhed Et slusehus fra Stertil er udviklet til at beskytte mod luftbåren forurening, insekter og vejrlig. Slusehusene sikrer en effektiv isolering, som tillader optimal klimakontrol. De hindrer endvidere uvedkommende adgang til lageret og giver en perfekt tætning mod den omgivende verden. Det er en god langsigtet investering, takket være den høje kvalitet af materialerne, som de er fremstillet af.

Fokus på kvalitet og lang holdbarhed ”Vores egne dørløsninger er i allerhøjeste kvalitet, og derfor er Stertil et rigtigt godt match, idet deres fokus også er på kvalitet og lang holdbarhed i stedet for den billigste pris. Ligesom for vores egne løsninger er det den høje driftssikkerhed og store besparelser i vedligeholdelsesudgifter, der gør det til en favorabel investering set over den samlede levetid”, fortæller Søren Rahbek.

Trailerlås Med i sortimentet fra Stertil er også COMBILOK®, et patenteret fastholdelsessystem til køretøjer, en slags trailerlås. COMBILOK® kan være med til at eliminere risikoen for ulykker og alvorlige personskader ved at hindre vognene i at køre for tidligt.

”Samarbejdet med Stertil giver også et stærkt sortiment inden for læsseramper, portsluser, trailerlås og andet tilbehør, og vi varetager også servicedelen, så vi kan levere hele pakken”, slutter Søren Rahbek.

Se mere om produkterne her

LÆS også: Door System – Dørproducent i vækst er flyttet til Hørning
Door System A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger