Fagerberg – Vi gør fedtmåling nemt!

OPTISENS TSS 7000 kan kalibreres direkte op imod laboratorieanalyser og er grundet dens teknologi omkring forholdstal i stand til at gengive en kontinuerlig og præcis måling. Den 3A-certificerede sensor bruges i fødevare- og drikkevareindustrien med den analytiske transmitter MAC 300 og har masser af anvendelsesmuligheder:

  • Overvågning af frugtkød
  • Kvalitetskontrol og procesovervågning i damp og afkølende vandkredsløb
  • Måling af mælkefedtkoncentration
  • Sporing af vands grænseflade i produkt
  • Kontrol af tørstofkoncentration
  • CIP kontrol
  • Separator overvågning
  • Filtration overvågning

Med Optisens TSS 7000 og MAC 300 får du selvkompenserende NIR Multi-path måling for et stabilt signal uden drift samt in-line måling af mælkefedtkoncentrationen. Herudover er den hygiejniske sensor CIP-rengørlig, nem at kalibrere (kommer med startkalibrering bare et point forskudt af laboratoriereference) og uden optiske vinduer.

Fagerberg hjælper dig med en overskuelig fedtmålingsproces – ring til os i dag på tlf. 43 29 02 00

Find Leverandører af Måleudstyr