Chr. Hansen anvender NiceLabel-teknologi til at understøtte missionskritisk produktion

Chr. Hansen udvikler og producerer kulturer, enzymer, probiotika og naturlige farver til de forskellige brancher inden for fødevarer, konfekture, drikkevarer, kosttilskud og dyrefoder.

Chr. Hansen blev grundlagt i 1874 og har mere end 3.000 medarbejdere i over 30 lande. Mere end en milliard mennesker verden over konsumerer virksomhedens produkter, hvilket medfører 3.000 anmodninger om etiketudskrifter om dagen på 30 forskellige steder.  NiceLabel Label Management System med dets universelle etiketskabeloner og etiketvariantteknologi gør Chr. Hansen i stand til at reducere og konsolidere deres labelskabeloner, fjerne inkonsistenser og forbedre workflowet og kvalitetssikringen, når de designer og udskriver deres etiketter.

Jens Berth, Senior IT Project Manager hos Chr. Hansen, fortæller: “Vi arbejder inden for biotech-industrien, hvilket betyder, at vores processer – herunder etikettering – skal valideres i henhold til de kriterier, som FDA (Food and Drug Administration) har etableret. Vi har brug for at sikre, at vores etiketvarianter, som er de eksakte færdige etiketter til vores produkter, godkendes fuldt ud af vores QA-medarbejdere og ikke kan ændres, når først varianten er oprettet. NiceLabels variantteknologi muliggør dette, så jeg kan være sikker på, at hver enkelt etiket stemmer fuldt ud overens med kriterierne.”

NiceLabel-løsninger integrerer med Chr. Hansens ERP-system, SAP, ved hjælp af NiceLabels SAP ABAP-pakke. Den indbyggede godkendelsesproces for etiketskabeloner med et forsinket udgivelsesworkflow, gør det muligt at oprette etiketter i NiceLabel-systemet og godkende dem i NiceLabel-dokumenthåndteringssystemet (DMS). Etiketoplysningerne sendes til SAP, så de korrekte skabeloner, varianter og versioner bruges i hvert batch. Hvis der anvendes en ikke-godkendt etiket, kommer systemet desuden med en advarsel, hvilket sikrer både overensstemmelse og sporbarhed for alle etiketversioner.

Berth tilføjer: “At have en webudskrivningsapplikation, der gør os i stand til at udskrive det etiketjob, som SAP har oprettet, er afgørende for den måde, vi arbejder på – vi har flere hundrede medarbejdere i mange forskellige lande, som hele tiden opretter ordrer i SAP. Desuden har NiceLabel-løsningen gjort os i stand til at reducere det antal skabeloner, vi bruger, hvilket det meget nemmere end før at håndtere processen og at opdage eventuelle fejl.”

Miso Duplancic, Product Management Director hos NiceLabel, siger: “Etikettering er en forretningskritisk funktion for Chr. Hansen, og anvendelse af systemer med gammel teknologi kan føre til høje omkostninger og besværelige processer. Vores etikethåndteringssystem gør dem i stand til hurtigt at nå de højeste integrationsniveauer med meget lavere omkostninger end med ældre tilgange til integration. ABAP-pakken giver deres IT-team hurtig integration og hurtigere realisering af værdi. De behøver ikke at bruge flere måneder på at gennemføre en virkelig tæt integration.”

Se Leverandører af Etiketteringsmaskiner
Cookie-indstillinger