ScanChain præsenterer PLUS transportørkæder

Den konstante søgen efter det bedste produkt eksisterer ikke kun hos vore kunder, men er også rodfæstet i ScanChain´s DNA.

I mange år er transportørkæder fra ScanChain blevet betragtet som markedsledende i kvalitet og holdbarhed. Blandt andet DIN8165 og DIN8167, også kendt som FV og M serie transportørkæder. Derfor er det en stor glæde at præsentere PLUS. PLUS transportørkæder er forfinet i alle detaljer. PLUS Transportørkæder har længere levetid, højere brudstyrke og mindre forlængelse, målt over kædens belastning og levetid

For at opnå disse resultater, benyttes specielle materialer og hærdemetoder for pind og bøsning, ligesom pinden er gjort blød, inden den nittes. Dette reducerer risikoen for brud på pinden når den nittes. Pinden rund nittes, hvilket sikrer en komplet og uniform fastgørelse til sidepladen.

Den specielle hærdeproces af både pind og bøsning resulterer i en højere hærdedybde og blødere kernehårdhed. Dermed opnås en højere slidstyrke på pind og bøsning og en mere fleksibel pind der modsat andre typer, ikke knækker så let pga. sprødhed.

Både pind og bøsning har antirotations flade, som sikrer at hverken pind eller bøsning kan rotere i sidepladen. Pasningen mellem pind og bøsning i sidepladen er ligeledes forbedret ved en pres-pasning.

Når sidepladen ud standses, kan den bukke en lille smule. For at sikre 100% parallelitet i sidepladerne, ud glødes de inden ud standsning og ud flades inden pin og bøsning monteres.

PLUS Transportørkæder fås i DIN8165 (FV) og DIN8167 (M) – se mere her

LÆS også: ScanChain præsenterer PLUS transportørkæder
ScanChain's Firmaprofil