NASSAU – Ny klimavenlig port reducerer energiforbruget med 70 %

Den danske regering har et mål om, at vi skal udlede 70% mindre CO2 og andre klimagasser i 2030, end vi gjorde i 1990. Et af de steder hvor det muligt at reducere energiforbruget er i bedre isolering af industribygninger. NASSAU 8000 er en ny energibesparende ledhejseport, som reducerer energiforbruget med 70% og dermed lever op til regeringens klimamål.

Reducerer energiforbruget med 70%

Produktchef hos NASSAU, Gitte Tindbæk, forklarer at man i de nordiske lande især lægger stor vægt på portes isoleringsværdi, der med øje for et grønnere miljø og lavere varmeregning, kan reducere energiforbruget: ”Vi er derfor stolte af at kunne præsentere NASSAU 8000, som er resultatet af mange års udvikling med stor fokus på isoleringsevne”. Hvis man skifter fra en normal isoleret port til den nye energibesparende ledhejseport fra NASSAU, kan energiforbruget reduceres med 70%. Det betyder samtidig, at man sparer penge på varmeregningen.

Optimal i kolde miljøer

I en god isoleret bygning forsvinder 25% af varmen gennem taget, 35% gennem væggene, 15% gennem gulvet og ikke mindst 25% ud af bygningens åbninger som f.eks. porte, døre og vinduer. Med den nye energibesparende port er der lagt stor vægt på isoleringsværdien, som bidrager til at reducere de ovennævnte 25% varme, som ryger ud af porte, døre og vinduer. Porten er især optimal i kolde miljøer, hvor der ønskes en konstant indendørstemperatur.

Bedst isolerende port på markedet

NASSAU 8000 har over dobbelt så god U-værdi end de typiske ledhejseporte på markedet. Den unikke U-værdi opnås ved portens 82 millimeter tykke portblad samt portens mange effektive afbrudte kuldebroer. Dette gør porten til den bedst isolerende på markedet, udtaler Produktchef Gitte Tindbæk. En lang række af portens hængsler og beslag er desuden gjort justerbare for at sikre bedst mulig tilpasning og tæthed af den enkelte port.

Støtter FN’s verdensmål

Udover at den nye port fra NASSAU er energibesparende, støtter forbrugeren også op om FN’s verdensmål for en bæredygtig udvikling (nr. 7, 12 og 13) ved at vælge NASSAU 8000. FN’s verdensmål handler om at løse mange af klodens største problemer inden 2030.

Se Leverandører af Porte
Cookie-indstillinger