EVOLTA-batterier viser høj ydeevne og stabilitet i børns foretrukne batteridrevne legetøj

Dette legetøj giver læringsoplevelser og optimerer både den fysiske og den kognitive udvikling hos børn. Sådanne stykker legetøj kræver højtydende batterier for at kunne virke pålideligt og sikkert, og EVOLTA-batterier har vist sig at være de bedste, når de sættes på prøve.

Batteridrevet legetøj bliver mere populært
I dag er næsten ét ud af fem stykker legetøj batteridrevet. Det brede udvalg af legetøj, som dækker alt fra walkie-talkies og robotter, til tablets og computere, til kameraer og tog, er mere sofistikeret og spændende end nogensinde før. Batteridrevet legetøj giver børn mulighed for at forbedre deres lærings- og udviklingsoplevelser, herunder af forbedre deres fingerfærdighed, sprogfærdigheder og udvide deres fantasi.

Dette legetøj varierer med hensyn til hvor meget batterienergi der kræves for at betjene det, men alligevel kræver de mest krævende stykker legetøj kraftfulde alkaliske batterier for at maksimere deres læringsfordele.

Meningerne betyder noget – en forbrugerundersøgelse
Når det kommer til at købe batterier, prioriterer forældre en høj ydeevne. Dette blev afsløret i en tysk undersøgelse blandt 976 forældre med børn på op til 14 år. Hovedformålet var at få indsigt i adfærden, når det kommer til køb af batterier til børns legetøj, samt viden om batterimærker. Ifølge resultaterne bruger 42 % af forældrene i gennemsnit mellem 750 og 1900 kr. på legetøj hvert år. Det er sikkert at sige, at langvarige og stabile batterier til legetøjet er en høj prioritet for mange forældre.

Passer perfekt til legetøj
Panasonic EVOLTA-batteriserien, der er helt alkalisk, er velegnet til apparater med middel til høj dræning, især legetøj. Den ultimative, langvarige energi varer længere end dine børn, selv efter adskillige timers leg.

Og selvom batterilækage er det største problem, som forbrugerne rapporterer, er skade på dyrt, batteridrevet legetøj også en potentiel hovedpine. Takket være EVOLTAs avancerede design og teknologi er risikoen for batterilækage mindst en tredjedel mindre end før.

Bedre end resten
EVOLTA-batterisortimentet blev sat på prøve, og resultaterne taler for sig selv. LEGO®-togudfordringen testede forskellige batterimærker for at se, hvilket tog der kunne køre længst, og dermed kunne tilbyde den længste legetid. EVOLTA var den klare vinder og udviste mindst 25 procent mere strøm sammenlignet med konkurrenterne.

Dette er et bevis på, at EVOLTA-batterier er bedre end resten. De har et avanceret design, som er unikt for Panasonic, der giver mere plads til de aktive ingredienser og dermed maksimerer ydeevnen. Derudover bevarer batterierne deres højtydende kapacitet, selv efter ekstremt lange opbevaringsperioder. Dette er relevant i betragtning af, at 62 % af de adspurgte var helt enige i udsagnet, “Jeg køber batterier, uanset om jeg har brug for dem eller ej”.

Det bliver bedre og bedre
Panasonic har løbende bestræbt sig på at forbedre batterisortimentet for at tackle udfordringerne ved alkaliske batterier og har udviklet EVOLTA NEO, som er designet til at være endnu mere kraftfuldt. Det har faktisk vist sig at være det længstvarende alkaliske batteri, der er udviklet i Panasonics historie.

EVOLTA NEO bruger en sølvsammensætning til at absorbere gas i tilfælde af overopladning og forhindrer gasudledning under opbevaring. Sådanne egenskaber gør dette nye batteri endnu mere stabilt end dets forgænger.

I Danmark er ACTEC forhandler af Panasonic Evolta

Se Leverandører af Batterier
Cookie-indstillinger