Batterier

Batterier – Industribatterier: Drivkraften bag effektivitet og produktivitet

Batterier spiller en afgørende rolle i moderne produktionsmiljøer og er essentielle for en bred vifte af industrielle processer. Disse batterier udgør rygraden i energiforsyningen til maskiner, udstyr og køretøjer, der anvendes i industrien.

En af de vigtigste funktioner af industribatterier er deres evne til at levere pålidelig strøm til enheder med høj effektivitet og præcision. Dette sikrer kontinuerlig drift og øger produktiviteten i produktionsfaciliteter.

Genopladelige batterier får større og større udbredelse i fobindelse med at meget elektronisk udstyr udvikles til at være bærbart og uafhængigt af stikkontakter. Genopladelige batterier er som regel opbygget af de to stoffer nikkel og cadmium, forkortet som NiCd. Da stoffet cadmium er meget farligt for naturen, bør man håndtere disse batterier med varsomhed, hvad angår såvel anvendelse som opladning og deponering. For at skåne naturen bør man i stedet anvende nikkelmetalhybrid-batterier, men uanset hvilke batterityper man bruger, skal disse altid behandles som miljøaffald.

Den elektriske styrke af et genopladeligt batteri angives i Ah (ampere-timer). Dette er et mål for, hvor mange ampere det genopladelige batteri kan levere over 1 time. Fx kan en 1,5 Ah akkumulator levere 1,5 ampere over 1 time eller 3 ampere over en halv time osv., dog med en vis margin. Ved opladning af genopladelige batterier er det vigtigt, at man kun anvender autoriserede opladere, der overholde de krav, som genopladelige batterier stiller. Hvis man ikke gør det, nedsætter man levetiden (det antal gange, de kan genoplades) kraftigt. Som eksempel kan anføres, at hvis man opfører sig pænt over for sit genopladelige batteri, kan det holde til ca. 1.000 genopladninger. Hvis et genopladeligt batteri bliver meget varmt under opladning, er det tegn på, at batteriet enten er ved at være slidt op, eller at der er en fejl i opladeren.

En af de opladertyper man bør være meget på vagt over for, er hurtigladeren eller lynladeren, da denne kan skade det genopladelige batteri kraftigt på grund af, at opladere af denne type har tendens til at overoplade batteriet.

Leverandører af Batterier:

Akkumulator- og Batteriteknik ApS

Plantagevej 13
6330 Padborg
Tlf.: +45 7555 2366
E-mail: info@setronic.dk

www.setronic.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

ACTEC A/S

Alsvej 5
DK-8940 Randers SV
Tlf.:  +45 8711 9999
E-mail: info@actec.dk

www.actec.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Batteri-butik.dk

Batteri-butik.dk logo

Industriparken 31
7400 Herning
Tlf.:  +45 70 22 88 60

www.batteri-butik.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Batteribyen

Spettrupvej 1A-B
8722 Hedensted
Tlf.: 75 89 72 00
E-mail: info@batteribyen.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

BatteryStore & More ApS

Middelfartvej 11 E
5000 Odense C
Tlf.: 66 11 61 44
E-mail: info@batterystore.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Celltech A/S


Lejrvej 25
3500 Værløse
Tlf.: +45 70 25 22 01
E-mail: info@celltech.dk

www.celltech.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Cypax - elektronik komponenter

Industrivej 24
7470 Karup J
Tlf.: +45 9710 1188
E-mail: mail@cypax.com

www.cypax.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Develco A/S

Hedeager 40
DK-8200 Aarhus N
tlf.: +45 87 400 300
E-mail: info@develco.dk

develco.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

EL-SUPPLY ApS

Industrivej 2
3730 Nexø
Tlf.: 56494444
E-mail: salg@el-supply.dk

www.el-supply.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

HIN A/S

Langmarksvej 29
8700 Horsens
Tlf.: +45 7625 9090
E-mail: hin@hin.dk

www.hin.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

LØWENER Industri ApS

Smedeland 2
2600 Glostrup
Tlf.: 43 200 300
E-mail: vl@loewener.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

MALMBERGS

Generatorvej 14
2860 Søborg
Tlf.: 44 50 03 77
E-mail: info@malmbergs.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Orogenic

Edisonvej 1
7100 Vejle
Tlf.: 7218 3883
E-mail: sales@orogenic.dk

www.orogenic.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

RepComp ApS

Skovfryd 18
2800 Kgs. Lyngby
Tel.: +45 70267420
E-mail: cgs@repcomp.dk

www.repcomp.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Scanpotec ApS

Centervej 26
4180 Sorø
Tlf.: +45 72 44 90 90
E-mail: info@scanpotec.dk

www.scanpotec.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Semicon Power ApS

Gydevang 4B
3450 Allerød
Tlf.: 25 21 99 48
E-mail: info@semicon-power.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Würth Industri Danmark A/S

Merkurvej 5
6000 Kolding
Tlf.: 73 20 73 20
E-mail: salg@wuerthindustri.dk

www.wuerthindustri.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Batterier:

Genopladelige batterier er så godt som vedligeholdelsesfrie, da de er hermetisk lukkede. Det mest følsomme er de to poler, som danner forbindelse til håndmaskinens motor. Disse holdes bedst rene ved blot at aftørre dem med en klud. Brug aldrig metalgenstande ved rengøring, da polerne derved ridses med korrosion og dårlig forbindelse til følge.  Hvis et genopladeligt batteri ikke skal anvendes i længere tid, skal man aflade (tømme) batteriet helt. Derefter sakl det opbevares tørt og køligt. Batteriet kan aflades ved at køre med maskinen, indtil der ikke længere er strøm på.

Industribatterier findes i forskellige former, størrelser og kapaciteter

Dette for at imødekomme forskellige industrielle behov. Fra små batterier til håndholdt udstyr til store batteribanker til tunge maskiner er der en løsning til enhver applikation.

Den seneste udvikling inden for industribatteriteknologi har ført til fremkomsten af avancerede batterier, der tilbyder længere levetid, hurtigere opladning og bedre ydeevne. Dette gør dem endnu mere attraktive for industrielle formål.

Desuden er der et stigende fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed i industrien, hvilket har ført til udviklingen af genopladelige og genanvendelige batterier. Dette reducerer ikke kun affald og miljøbelastning, men det bidrager også til omkostningsbesparelser på lang sigt.

Vedligeholdelse og korrekt håndtering

Nøje vedligeholdelse og korrekt håndtering af industribatterier er afgørende for deres langvarige ydeevne og sikkerhed. Regelmæssig inspektion, rengøring og korrekt opladning er nødvendige for at sikre optimal funktion.

Alt i alt spiller industribatterier en uundværlig rolle i moderniseringen og effektiviseringen af industrien. Deres pålidelighed, effektivitet og bæredygtighed er afgørende for at opretholde en konkurrencedygtig og bæredygtig produktionssektor.

De mest anvendte 1,5V typer er: Zink Karbon (ZN/CA), Alkalisk (ZN/MNO2) og Litium (LI/IRON DI). Den mest anvendte 3,0V type : ManganDioxid (MnO2). Den mest anvendte 3,6V type: Lithium Thionyl Chloride.

 


Hvorfor handle hos batteribyen.dk ?


15.jul 2024


Japcell AAA / LR03 Industrial alkaline batterier – 40 stk. pakning

Grundene til at handle hos os kan være mange, men vi har en klar vision om at være din foretrukne leverandør af batterier, ladere, strømforsyninger, lygter og tilbehør til elektronik og IT fordi:

- Vi har det bredeste udvalg af kvalitetsprodukter fra kendte mærkevare producenter
- Lave priser og mulighed for mængderabet
- Service i særklasse - når der er problemer med varer købt hos os, så forsøger vi altid at finde den bedste løsning for dig.

Sådan handler du hos os:

For at gøre det nemmere for dig, har vi herunder lavet en kort introduktion til, hvordan du handler hos os:

1. Find den eller de varer, du ønsker at købe. Det kan du enten gøre gennem menuen af kategorier til venstre eller ved at søge på en del af produkt eller modelnavnet øverst i højre hjørne.

Indtastning af adresse og valg af forsendelses og betalingsform foregår altsammen på én og samme side.

2. Nu kan du enten logge på en eksisterende konto eller oprette din bestilling som ny kunde
- Hvis du har handlet hos os før, kan du blot logge på med din e-mail og dit personlige kodeord. (Har du glemt det sender vi et nyt i løbet af få sekunder)

- Hvis du ikke har handlet hos os før, skal vi bruge din e-mail, dit navn og din adresse, for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, samt for at kunne sende varerne til din valgte adresse.

3. Nu kan du vælge blandt vores forskellige betalingsformer med diverse kreditkort, netbankbetaling eller elektronisk fakturering og faktura betaling (8 dage netto kontant). Her kan du også lave en anden betalingsadresse end din standard adresse, hvis det f.eks. skal ændres til din firmaadresse.

4. Her kan du se en samlet oversigt over de forskellige valg, du har truffet i de ovenstående punkter. Nu er der blot tilbage at bekræfte oplysningerne samt vores handelsbetingelser. Hvis det er kort- eller netbank-betaling, vil du efterfølgende blive bedt om oplysninger om hhv. kort eller konto.

Så let er det at gennemføre en handel hos os. I langt de fleste tilfælde vil du ikke behøve at vælge alternative adresser til betaling og levering, men vi ved, at der er mange, som ind i mellem er glade for den mulighed.

Hvis du har særlige ønsker eller krav til din samhandel med os, er du altid velkommen til at kontakte os.

Se vores store udvalg af batterier her


Tracer Power – Højtydende batterier fra Celltech


12.jul 2024


Tracer Power – Højtydende batterier fra Celltech

12V strøm til krævende scenarier

Vi leverer Tracer Powers brede vifte af højt ydende pålidelige batterier, produceret af vores søsterselskab Cell Pack Solutions i Storbritannien. Tracer-serien bruger den mest populære og pålidelige 12V genopladelige litium teknologi. Cellerne er anbragt i robuste ABS-kasser for pålidelig ydeevne til de mest krævende opgaver & scenarier. Uanset om det er den kompakte, lette litium polymer (LiPo), det langvarige litium jernfosfat (LiFePO4) eller det alsidige lithium-ion (Li-ion), har Tracer den rigtige mulighed for dine strømbehov.

Professionel kraft brugt over hele kloden

Tracer er betroet og bruges af fagfolk over hele verden til at drive udstyr i alle typer terræn, fra indre bymiljøer til Sahara-ørkenen. Disse batterier driver avanceret teknologi inden for forsvars- og sikkerheds-, telekommunikations-, medie-, belysnings- og overvågningssektorerne.

Håndholdt og bæretaske

Bærbarhed er et stort fokus i Tracer-serien, som inkluderer kompakte håndholdte batteripakker i LiPo–  og LiFePO4-kemi muligheder (12V 4-24Ah) samt større Li-ion- og LiFePO4-moduler og bæretaskesæt (12V 40-170Ah).

Tilpasningsmuligheder

Vores kufferter systemer kan tilpasses, så de passer til dine specifikationer, lige fra enkle ændringer af stiktyper og positionering til mere avancerede ændringer såsom ændring af kuffert størrelser og tilføjelse af yderligere komponenter, der specificeres efter samråd med kunderne.

Strøm, der er klar til brug

Hvert Tracer batteri leveres pakket med alt hvad du behøver for at komme i gang, inklusive udgangsledninger og en oplader, der er programmeret til at maksimere batteriets levetid. Der er også en bred vifte af tilbehør til rådighed for at udvide brugen af dit batteri, herunder hurtigopladere, forskellige udgangsledninger og batteriparallelle ledninger.

Certificeringer

Hele Tracer-serien er testet og opfylder UN38.3-certificeringen for transportsikkerhedsstandarder. Cell Pack Solutions fabrikken er certificeret i henhold til ISO9001 og ISO14001 standarder, hvilket sikrer høj kvalitet og pålidelighed fra Tracer-batterier.

*Tracer fås også i 24V 8Ah- og 20Ah-modeller.


Celltech – Kvalitetsbatterier med lang levetid


03.jul 2024


Celltech – Kvalitetsbatterier med lang levetid

Har du fokus på din virksomheds lønsomhed og reducere omkostningerne? Så bør du bruge kvalitets batterier med lang levetid, se vores brede udvalg af Procell batterier.

Procell er et top batterimærke, designet specielt til det professionelle marked.

Procell har udviklet en dobbelt portefølje af batterier for at imødekomme de specifikke krav fra professionelle brugere, hvilket i sidste ende forbedrer rentabiliteten.

De to batteri serier er:

  • Procell Intense Power, designet til apparater med høj belastning i korte perioder.
  • Procell Constant Power, designet til apparater med lav belastning over længere tid.

Hvis du har brug for mere information eller brug for hjælp til at vælge den rigtige batteriløsning.

Kontakt os via e-mail info@celltech.dk eller ved at ringe på tlf. 7025 2201.


Nyheder og Indlæg om Batterier


Seneste om Batterier

Cookie-indstillinger