Hans Følsgaard – NY programmerbar tryksensor PS +PS+ er en langt mere robust løsning til pneumatisk og hydraulisk måling og pålidelig kommunikation af kritisk procesinformation. PS+ har en række forbedrede funktioner og funktionalitet i forhold til den foregående model:

  • Integreret flerfarvet display
  • 340-graders drejeligt sensorhoved i rustfrit stål
  • IO-Link-kapacitet
  • Auto-detect output

PS+ kan som udgangspunkt selvfølgelig dét, en tryksensor skal kunne: Den måler tryk på en given industriel applikation – op til 600 bar – og det gør sensoren gennem sin sokkel, som med et udvalg af gevind skrues i en tank, et rørsystem eller hvor, der nu måtte være behov for at udlæse en trykmåling. Trykket måles i gennemtestede keramiske eller metal- PS310-/PS510-måleceller. Sidstnævnte tåler syv gange det nominelle tryk.

Det innovative i designet er målehovedets mulighed for at kunne drejes 340 grader i forhold til basen. Det gør det betydeligt lettere at placere PS+ tryksensorens display optimalt i forhold til synsretningen. Trods muligheden for at dreje sensoren, så er det nye PS+ i tæthedsklasse IP6K6K, IP6K7 eller IP6K9K, så sensorerne tåler i den maksimale kapslingsklasse afrensning med damp ved højtryk.

Udlæsningen på displayet sker med Turck- eller VDMA-standardiseret klartekst, og betjening sker via kapacitive touch-pads, som sikrer tætheden af sensoren. En låsemekanisme sikrer mod utilsigtet brug. Men i stil med dagens optimale standard for kommunikation har PS+ også en IO-Link 1.1, så man kan fjernkommunikere med tryksensoren fra højere- eller peer-niveauer i automationsmiljøet. Elektronisk kommunikation med tryksensorens interface sker via en 4-polet M12-terminering, der sikrer den robuste kontakt selv under høje tryk – indefra eller udefra.

Enestående IO-Link sensorfamilie belønnet med pris under SPS-messen i Nürnberg

På SPS messen i Nürnberg (2019) modtog Plus Sensorik familien fra Turck prisen for ”Bedste Standard- og Sensorprodukt”. Over 34 procent af de besøgende pegede på Turck Plus Sensorik serie som værende det bedste og mest innovative produkt i kategorien.

LÆS også: HF – Robotteknologi med høj grad af funktionalitet til rimelig pris
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *