Tag Virtual Commissioning til et højere niveau med Summ Systems og SiemensPLM-software partnerskab

I Danmark har Siemens indgået et strategisk samarbejde med Summ Systems inden for Virtual Commissioning, hvor Summ Systems store viden og erfaring inden for bl.a. Mechatronic Concept Designer (MCD) kombineres med Siemens viden inden for simulering, automation og drevteknologi.

Salgsdirektør fra Siemens Digital Industries, Frank Faurholt udtaler: ”Det er denne unikke kombination, der gør at vi i fællesskab kan tage en dialog med fx danske maskinbyggere omkring hvordan de via simulering og Virtual Commissioning kan optimere både deres egnineerings- og idriftsættelsfaser betydeligt.

Vi har allerede set de første konkrete resultater af dette samarbejde og yderligere fælles projekter er undervejs. Jeg ser frem til dette samarbejde med Summ Systems, og jeg er sikker på, at det også vil komme endnu flere danske virksomheder til gavn, at vi har etableret dette samarbejde i Danmark.”

Om Summ Systems

Skanidinaviske Summ Systems, der er platin partner for Siemens PLM-software og specialistpartner inden for produktionsområdet, tilbyder lige fra enkle plug-ins til brugere der ønsker en enkel, skalerbar CAD-løsning til at starte op med og op til et komplet verdensklasse PLM-system.

Om Virtual Commissioning

Ordet virtuel dækker over, at fx maskine, styring, sensorer og evt. produkter er repræsenteret som modeller eller digitale tvillinger, der kan afvikles på en computer. Ved at arbejde med virtuel idriftsættelse fremfor på traditionel vis har man mulighed for at foretage alle de nødvendige forberedelser, gøre sig de vigtige erfaringer og lave de dumme fejl, før man står på produktionsgulvet, og det er alvor. Det understøtter også mere effektiv genbrug fra en maskine til den næste. Da integrationen mellem mekanik og styring håndteres digitalt, kan standardisering foretages på et højere niveau. Således kan biblioteker opbygges med standardtilfælde af maskinoperationer fx Pick&Place, som er transportbånd, der indeholder modeller af mekanik, akser, sensorer, drevprotokoller og programlogik.


Summ Systems
Langebjergvænget 18
4000 Roskilde
+46 (0)10-209 98 00
info@summsystems.com

LÆS også: Siemens – Forbind dine Sinamics frekvensomformere til MindSphere
Siemens A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *