Programmérbar LED strip fra Hans Følsgaard

Den nye WLS27-serie af ”strip-lights”, der i form af lysstofrør-replacements giver brugeren adgang til RGBW (RGB + hvidt) LED-lys til tekniske formål som indikation, illumination og inspektionsformål. WLS27-serien er programmérbar med enten Banners egen Pro Editor software eller den industrielt populære IO-Link kommunikation.

Med muligheden for hvidt og farvet lys i forseglede, kemisk modstandsdygtige kapslinger og muligheden for lysanimation kan WLS27 Pro-serien af LED Strip Light bruges i utallige applikationer på tværs af alle industrier.

De nye WLS27-belysninger leveres som enten IO-Link eller diskret styrede Pro Editor-kompatible versioner. Banners Pro Editor software gør det muligt for brugerne at programmere armaturernes status, farver og lysanimation via tre diskrete inputs.

Pro Editor inkluderer farve- og animationsoptioner, som gør intuitive indikationer i visuelle fabriksapplikationer mulige. Flere funktioner som tid, afstand og monitering kan udføres uden en ekstern controller, og kombinationen af WLS27-serien og Pro Editor kan standardisere en virksomheds program af lyskilder.

IO-Link modeller tillader en dynamisk styring med reaktioner på inputs fra andre anlægsdele og en række funktioner ud over de diskret styrede løsninger. IO-Link gør det muligt at styre individuelle parametre efter behov som udskiftning af lyskilder, så downtime reduceres. Med IO-Link kan man styre de individuelle LED-arrays fuldstændigt frit med illumination og dæmpning uden brug af ekstra hardware og ikke mindst den dynamiske illumination, der kan følge statusændringer i eksempelvis, er procesanlæg

RGBW LED’erne i WLS27-serien giver et rent Flickr-frit hvidt lys fra RGB-LED’erne. Pro-softwaren giver mulighed for 19 farvevarianter og seks hvide lysfarver. Man kan køre med hvidt lys under normal drift og farver ved eksempelvis driftstop (som rød for nødstop). En EZ-STATUS® giver hurtig respons på statusændringer og mindsker risici for fejlbetjening og uheld.

Det robuste IP69K-design giver en pålidelig lysfunktion og tåler udendørs brug og afvaskning med aggressive medier. De forseglede lyskilder har kraftige aluminiumsrammer og stødsikre copolyster-kapslinger, der effektivt beskytter mod brud, revnedannelse og som tåler våde miljøer.

LÆS også: Hans Følsgaard – CO2-venlig logistik for kabler og interconnects
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *