Roxtec – Skræddersyede tætninger for biosikret laboratorium i Schweiz

Roxtecs tætninger af kabel- og rørgennemføringer sikrer luft-, gas- og vandtæthed i det eneste biosikrede laboratorium med BSL-4-klassificering i Schweiz. Tætningerne lever op til de meget høje forventninger fra Spiez Laboratory.

Det biosikrede laboratorium muliggør sikker håndtering og primær diagnostik af stærkt smitsomme humane patogener i farekategorierne 3 og 4. Andre vigtige områder er analyse af kritiske prøver med ukendt indhold, uddannelse af eksperter til farekategori 4, forsknings- og udviklingsprojekter til nye testmetoder for kendte og ukendte patogener samt udvikling af nye vacciner.

Sætter nye standarder
Denne type følsomme operationer kræver ekstrem høj kvalitet på tætningsløsningerne. Derudover ønskede Spiez Laboratory moderne løsninger, der ville sætte nye standarder for professionel tætning af et BSL-4-laboratorium. At levere de avancerede tætningsløsninger udgjorde ikke noget problem for Roxtec. Tætningerne bruges nu i laboratoriets vægge, gulve og lofter for at garantere fuldstændig tæthed omkring kabel- og rørgennemføringer.

“Roxtec tilknyttede en lokal kontaktperson, der støttede os på en effektiv, professionel og direkte måde,” udtaler Spiez Laboratory.

Effektive tætningsløsninger
Andre ting, der overbeviste Spiez Laboratory om at bruge Roxtecs tætningsløsninger, var den enkle installation, den komplette dokumentation samt de eksisterende certifikater. De værdsatter også de tekniske egenskaber, fleksibiliteten og muligheden for at dække mange applikationer med meget få Roxtec-tætninger og -komponenter.

LÆS også: Roxtec Denmark – Ny intern sales support til Marine & Offshore
Roxtec Denmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.