Lisco Analytical leverer udstyr til procestomografi

Vi forhandler produkter fra Industrial Tomography Systems plc (ITS) er en verdens leder inden for procestomografi.

Elektrisk proces tomografi er en måleteknik, som bruges for at få information om indholdet i ex. tanke og rør. Tomografi gør det muligt at estimere den rumlige fordeling af faser og kemikalier inde i tanke og rørledninger og få en øjeblikkeligt feedback på reaktionsprocesser eller effektiviteten af stoftransport.

De grundlæggende principper i elektrisk tomografi er at måle elektrisk modstand/ ledningsevne, og kombinere måledataene til at give information om elektriske egenskaber henover tværsnittet i en tank eller et rør. Disse informationer kan blive relateret til fase koncentration, flow karakteristika, homogenitet, temperatur og en bred vifte af andre egenskaber Et enkelt datasæt (over 100 målinger) kan gennemføres på mindre end 40 millisekunder.

Se mere her

LÆS også: Lisco Analytical leverer tørstofmåler
Lisco Analytical ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *