Fluke præsenterer TiS60+ Termisk Kamera

Boost din egen eller dit teams performance med 320 x 240 opløsning. Infrarøde billeder taget med TiS60+ indfanger mindre temperaturforskelle over større afstande. Hvis du er nybegynder inden for termisk billedbehandling, eller hvis kameraet bruges af et team med forskellige grader af erfaring, tilbyder TiS60+ fast fokusering med mulighed for at optage billeder i høj kvalitet over større afstande.

TiS60+ giver dig mulighed for at se ting, der er usynlige for øjet, og afsløre problemer, som ikke kan registreres med andre teknologier. Det er et brugervenligt, pålideligt værktøj, som teamet kan stole på.

  • Brugervenlig fast fokus teknologi
  • 3,5 tommer LCD-skærm
  • Billedoptagelse, gennemsyn og lagring med én hånd
  • Fluke Connect™ kompatibilitet til trådløs deling

Ofte er den næste store udfordring med infrarøde billeder, at sikre at billeder der er taget af holdet, hurtigt kan føjes til arbejdsordrer.TiS60+ er udstyret med IR Photo Notes, der gør dette nemt. De giver kamera-operatøren en nem måde at tilføje billeder, associeret med et billede som dokumenterer udstyrets navn eller lokalitet, der er tilknyttet det termiske billede, så den person, der opretter en arbejdsordre, kan sende teknikere ud til det rette sted i forbindelse med reparationer.

Vær forberedt med alt, hvad du behøver for at etablere et udgangspunkt for dit udstyr, opbyg et forebyggende vedligeholdelsesprogram og udfør standardarbejde. Fluke TiS60+ giver dig de termiske data, der er nødvendige for at få arbejdet gjort.

Se og Læs mere her

LÆS også: Fluke tilbyder bærbare oscilloskoper
Fluke Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *