Eaton – Opnå bedre cybersikkerhed med branchens første dobbelte UL- og IEC-produktcertificeringer

Nu er de første UPS-enheder, der overholder både UL- og IEC- cybersikkerhedsstandarderne, på markedet. Det er power management-virksomheden Eaton, som står bag.

Analytikere forudser, at 41,6 milliarder tilsluttede enheder i 2025 vil generere 79,4 zettabyte data, som skal vedligeholdes og behandles (kilde: IDC). Den hurtge udvikling inden for Industrial Internet of Things (IIoT) øger behovet for en fælles global cybersikkerhedsstandard for sikker strøm.

For at imødekomme udviklingen udvider Eaton igen – som de første i branchen – sit cybersikkerhedsprogram med IEC-cybersikkerheds-certificeringer til deres Gigabit-netværkskort og Industrial Gateway-kort. Begge overholder UL-cybersikkerhedsstandarder til avanceret netværksbeskyttelse af UPS-enheder.

“For at fremme IIoT-sikkerhed i en stadig mere elektrificeret og forbundet verden er det vigtigt, at industrier og organisationer, der arbejder med standardisering, adresserer fælles globale cybersikkerhedsstandarder. Netop derfor samarbejder vi med UL og IEC,” udtaler Frank Jakobsen, Senior Representative hos Eaton Danmark.

Gigabit-netværkskortet var den første UPS-netværksforbindelsesenhed, der opfyldte UL-standarden. Nu er Gigabit-netværkskortet og Industrial Gateway-kortet også certificeret i henhold til IEC 62443-4-2-standarden. Disse Eaton-teknologier gør det nemt at forbinde enfasede og trefasede UPS-anlæg, mens de samtidig giver cybersikkerhedsbeskyttelse til strømforsyningen i kommercielle bygninger, industrianlæg og store datacentre.

LÆS også: Eaton – Elektrificering kan reducere emisioner fra transport, bygninger og industri i Europa med 60% inden 2050
Eaton's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.