Hans Følsgaard – iQ-F sikkerhedsmoduliQ-F-sikkerhedsmodulerne er sikkerhedsfunktionsmoduler, der skal tilsluttes en FX5U / FX5UC CPU-enhed for at håndtere sikkerhedsfunktioner, der er kompatible med SIL3 / Cat 4 / PL e. De kan ganske enkelt tilføjes til højre side FX5-systembus som de sidste moduler og dele statusoplysninger om sikkerheds I / O via backplane bussen. Dette sparer ledningsføring og gør det muligt at opbygge et let sikkerhedssystem med FX5 med integreret overvågningsfunktion via GX Works3.

GX Works3 overvågningsfunktion

Oplysninger om sikkerhedmodulet, såsom dets I/O, indstillinger og fejlkoder, gemmes i bufferhukommelsen i saftey-hovedmodulet. Fejlhistorikken registrerer op til 16 poster. Når der opstår en fejl, kan information med fejldetaljerne og antal kontrolleres via modulets diagnosefunktion i GX Works3, hvilket gør fejlfinding lettere.

LÆS også: Hans Følsgaard – Nyhed – AIRMAPPER™ Site Survey fra NetAlly
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *