Fyns Kran Udstyr – Vi rigtig glade i vores Aalborg-afdeling – for vi har heldigvis rigtig meget og se til for tiden…

Smede og værkstedsmedarbejdere kæmper i produktionen, i sikker afstand til hinanden, med at producere de mange bestillinger til jer: vores kunder. Bl.a. specialdesignede løbekatte, løfteåg, og kranstativer m.m. Her det heldigvis business as usual, udover afstand, håndsprit og aftørring af alle håndtag 2 gange om dagen m.m. – og det er vi lykkelige for!

Vi er stærke sammen – bare hver for sig. Sammen holder vi Danmark i gang ❤️

Kunne du også bruge en specialfremstillet løsning inden for det vi er gode til? Så tøv ikke med at give os et kald på 7015 2015 eller skriv på fku@fku.dk. Læs lidt mere om vores smede og maskinfabrik i Aalborg og hvad de laver her

LÆS også: Fyns Kran Udstyr – Har du også bestilt online, pr. mail eller telefon i dag?
Fyns Kran Udstyr A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *