Viega – Hygiejne på toilettet – Skyl aktiveres uden berøring

Høj hygiejne er særdeles vigtig for private og offentlige fællesområder på fx hospitaler og plejehjem, børnehaver og skoler. Her vinder de berøringsfri, brugervenlige og intuitive produkter mere og mere indpas, fordi hygiejnen er i top med den berøringsfri funktionalitet.

Betjeningspladen Visign for Style 25 fra Viega er udstyret med moderne teknologi, der sikrer maksimal hygiejne. Betjeningspladen er berøringsfri, og skyllefunktion aktiveres automatisk ved at hånden holdes foran symbolet for det store eller lille skyl. Sådan undgås overførsel af bakterier og vira.

Intuitiv funktionalitet

Bag den tydelige, intuitive og berøringsfri produktfunktionalitet gemmer sig elektroniske teknologier af høj kvalitet, som er blevet afprøvet og testet i årevis. Både det store og lille skyl er vandbesparende og skyller uden berøring med to, tre eller fire liter afhængigt af indstillingen.

Speciallak med efterglød

Symbolerne for stort og lille skyl på Visign for Style 25 sensitive er udstyret med en speciallak med en efterglød, der genoplades igen og igen af ​​både dagslys og kunstigt lys. Det fungerer også som en orienteringslys i mørket om natten.

Visign for Style 25 sensitive er udført i en plastik af høj kvalitet, som er let at rengøre på grund af den glatte overflade.

LÆS også: Viega vinder guld til iF design award
Viega A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *