Scape Technologies styrker markedspositionen i Tyskland

Scape har indgået en ny partneraftale med ingeniør- og integrationsselskabet Abele Ingenieure GmbH i Augsburg. Virksomheden er specialiseret i udvikling, konstruktion og integration af komplekse bearbejdnings- og fabrikssystemer i flere forskellige industrier.

“Vi er meget glade for at have fundet en kompetent partner i Abele Ingenieure GmbH, som med succes har arbejdet med fabriks- og bearbejdningsintegration i over 45 år. Med dette kan vi styrke vores markedsposition yderligere gennem endnu en partner. Vi ser frem til et godt samarbejde”, siger General Manager, Frank Nüsken, fra Scape Technologies’ tyske selskab.

Hos Abele Ingenieure ser man ligeledes frem til samarbejdet. ”Med Scape Technologies har vi nu fundet en partner, som vi strategisk kan udvide vores produkt- og serviceportefølje med. Kun med en pålidelig partner, som Scape Technologies, kan vi imødekomme de stigende krav fra det hurtigt voksende procesautomatiserings-marked”, siger David Abele, administrerende direktør i Abele Ingenieure GmbH.

Abele har i forbindelse med partneraftalen allerede investeret i en SCAPE Bin-Picker til forberedelse af kommende kundeprojekter.

LÆS også: Nissan fabrik i Kina vil automatisere med Scape løsning
Scape Technologies A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *