Protech – Stratasys J55 er her – en ny revolutionerende fuldfarveprinter

Stratasys lancerer nu en ny og revolutionerende fuldfarveprinter. J55 er en unik 3D-printer med en lav investeringsomkostning og et stort byggevolumen.

Stratasys J55 er en meget støjsvag 3D-printer som med fordel kan placeres direkte i et kontorlandskab. Et aktivt luftfilter fjerner alle partikler fra maskinen. J55 passer til virksomheder som arbejder med design af blandt andet forbrugerelektronik, legetøj, belysning, briller, og meget mere.

J55 er et prisvenligt alternativ til at skabe konceptmodeller og prototyper i høj kvalitet og med ekstremt detaljerede teksturer som f.eks. læder og træ.

En kompakt 3D-printer med stort printområde
I forhold til maskinens udvendige størrelse, tilbyder 3D-printeren et helt unikt printområde. Takket være en rund byggeplade, som roterer under printprocessen, kan man udskrive flere varianter eller emner samtidigt og dermed reducere både omkostninger og leveringstider. J55 printer fuldfarve emner i Vero™, VeroVivid™, VeroClear™ og DraftGrey™ som er et prisvenligt materiale til de første koncepter og iterationer i designprocessen.

Spild ikke tiden på service
Med et nyt servicemodul fra Stratasys kan man let vedligeholde, diagnosticere og opdatere J55 online. Dette sikrer enklere service og reducerer serviceomkostningerne. Stratasys J55 anvender et nyt printhoved som anvender UV-LED, hvilket minimerer driftsstop til kalibrering og vedligehold.

LÆS også: Protech – Nyt stål til industrielle applikationer
Protech Danmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger